Σαββατοκύριακο με βροχές και καταιγίδες

Vroxi kataigid kairos
Facebook
Twitter
LinkedIn

Αναμένονται βροχές και καταιγίδες, με τα φαινόμενα να είναι έντονα κατά τόπους

.Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, για σήμερα προβλέπονται στη δυτική Ελλάδα τοπικές βροχές, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές.

Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν και κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες με γρήγορη βελτίωση.
Από το βράδυ προβλέπονται εκ νέου βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, μετά το μεσημέρι όμως θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια, σποραδικές καταιγίδες.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας κυρίως από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι, στα πελάγη 7 μποφόρ.
ΑΤΤΙΚΗ
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές που το βράδυ θα ενταθούν θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Ανεμοι: Nοτιοδυτικοί 3 με 5, από το απόγευμα 6 μποφόρ και το βράδυ τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων αργά τη νύχτα. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και από το μεσημέρι νότιοι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.