Ολα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν… της Δήμητρας Γκουντούνα

Corona23
Facebook
Twitter
LinkedIn

της Δήμητρας Γκουντούνα

Ότι  νά ναι .. είναι η ζωή  μας πια  “ριγμένη” σε  αχαρτογράφητα  νερά .

Δεν υπάρχει σενάριο καθοδήγησης  και έτσι βαδίζουμε παραπατώντας.  Ασε που  έχουμε όλοι την προσωπική μας ευθύνη-γιατί μην ξεχνάτε –  για ότι πάει στραβά φταίμε εμείς.

Αν υπάρχει  ακόμη κάτι όρθιο τα εύσημα τα παίρνει η Πολιτεία.

Ότι νάναι … Όμως η Πολιτεία προχωράει με τους νόμους που πάνε και έρχονται και ψηφίζονται  εν μια νυκτί…  αλλά και οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας απαγορεύονται  – γιατί πάνω απ΄ όλα ο κορωνοιός είναι αυτός που μας  απειλεί.

Σωτήριος ο κορωναιός για πολλές  αποφάσεις. Είναι η αλήθεια ότι η σκέψη μου μετά τον ”ανασχηματισμό” είναι   στον κ. Χατζηδάκη,  που αφου έχει τακτοποιήσει στο παρελθόν  Ολυμπιακή, ΔΕΗ και άλλα  διάφορα δυνατα σωματεία έρχεται τώρα να τακτοποιήσει  και τα εργασιακά και ασφαλιστικά. Εχω την εντύπωση ότι, θα λέμε  Κατρούγκαλο ακόμη και Βρούτση και θα κλαίμε.

Αλλά για το Νόμο που προστατεύει  τον έρημο τον πολίτη,  που τον ληστεύουν, τον κλέβουνε , το κακοποιούνε,  μέχρι στιγμής απόλυτη σιωπή.

Και όπως συχνά αναφέρουν οι αστυνομικοί ‘’Εμεις τους πιάνουμε αλλά αν η λεία τους δεν είναι πάνω από 120.000 χιλιάδες  η κλοπή θεωρείται πλημμέλημα και σε δυο εβδομάδες βγαίνουν έξω.’’ Και εδώ φέρουμε προσωπική ευθύνη γιατι δεν παίρνουμε μέτρα. Ναι τ΄ακούσαμε κι αυτό…

Και  με τούτα και  με τ΄άλλα περάσαμε στο 2021 αναμένοντας την κανονικότητα της καθημερινής μας ζωής…

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.