Ξέσπασε η Κοραλία Καράντη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού: «Μην παρερμηνεύετε τα λόγια μου»

2021 02 14 at 16 00 03
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ποιος είδε την Κοραλία Καράντη και δεν την φοβήθηκε. Το μεσημέρι της Κυριακής (14.2)  η σπουδαία ηθοποιός παρενέβει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται» έχοντας την επιθυμία να τοποθετηθεί και να βάλει ένα τέλος σε όλη αυτή την παραπληροφόρηση που συμβαίνει στο πρόσωπο της, από την περασμένη βδομάδα που μίλησε στο πρωινό του ΜEGA «Πάμε Δανάη» για όλα αυτά που συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο.

Συγκριμένα η Κοραλία Καράντη στην πρωινή εκπομπή του ΜEGA μεταξύ άλλων, είπε ότι «Βullying μπορεί να σου κάνει και ο αλλοδαπός στα φανάρια…  τοποθέτηση η οποία δημιούργησε άλλη μια φορά αντίδραση,  στα Social Media, κατηγορώντας την ηθοποιό,  για ρατσισμό.

Η Ναταλία Γερμανού από την εκπομπή της αναπαρήγαγε μόνο,  το επίμαχο σχόλιο της ηθοποιού,  επικροτώντας την απάντηση της  Φιλαρέτης Κομνηνού στην Κοραλία Καράντη, που είχε αναρτήσει προ ημερών στο Instagram.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού, έγραψε στα Social Media: “Bullying μπορεί να σου κάνει και ο αλλοδαπός στα φανάρια, επειδή βλέπει ότι είσαι γυναίκα και δεν πάει σε αυτόν που είναι άντρας, δίπλα του. Έρχεται σε σένα, και θέλει σώνει και ντε, να σου καθαρίσει το τζάμι και καμιά φορά σε απειλεί με το βλέμμα. Ο αλλοδαπός, ο τελευταίος στην κοινωνία…”.

Η Ναταλία Γερμανού χωρίς να κάνει ωστόσο κάποια ουσιώδη τοποθέτηση, έκλεισε τη συζήτηση  μιας και η Κοραλία Καράντη  δεν ήταν παρούσα στο studio, για να δώσει τις δικές της απαντήσεις  σε όλα αυτά που παραφράστηκαν όλες αυτές τις μέρες…

Η Κοραλία Καράντη μετά από λίγο, βγήκε έξαλλη στο «Καλύτερα δεν γίνεται» «κατηγορώντας» την εκπομπή ότι αναπαράγει και βοηθάει στην παραπληροφόρηση που συμβαίνει αυτές τις μέρες εναντίον της.

«Ελεος με την ανθρωποφαγία.

Στη συνέχεια η αγαπημένη ηθοποιός τοποθετήθηκε λέγοντας: «Ελεος με την ανθρωποφαγία.   {…} Όλες αυτές τις μέρες, προσπαθώ να καταπιώ το θυμό μου και την αγανάκτηση μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδες πράγματα που μου καταλογίζουν»

«Μου χτυπάτε ένα πράγμα για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ η ίδια προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων» τόνισε, αρχικά, η Κοραλία Καράντη. Στη συνέχεια, ωστόσο, η ηθοποιός μίλησε σε πολύ έντονο ύφος.

«Ο λόγος που πήγα στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ήταν γιατί αισθάνθηκα στην ηθική υποχρέωση να δηλώσω ότι καταθέτω σαν  μάρτυρας υπεράσπισης των γυναικών συναδέλφων μου…»

ενώ πρόσθεσε: «Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία που ακόμα και ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος, πονεμένος και στέκεται στο φανάρι μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα. Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα για να ξεπεράσω την δειλία μου, τον φόβο που αισθάνονται και άλλοι άνθρωποι να πουν μια αντίθετη γνώμη. Νόμιζα ότι έχουμε δημοκρατία. Όποιος δεν είναι κακοπροαίρετος και παρακολούθησε προσεκτικά την εκπομπή εκείνη, την αναθεματισμένη που είχα την αφέλεια να πάω και να πω δυο λόγια, θα καταλάβαινε τι ήθελα να πω» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός στο «Καλύτερα δε γίνεται».

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.