Προσοχή σήμερα Τρίτη στις μετακινήσεις…Διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές

602adb9a26000022192765bd
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σήμερα , Τρίτη θα είναι μια ημέρα με χιόνια σχεδόν σε κάθε σημείο της Χώρας. Θα είναι η χειρότερη ημέρα της κακοκαιρίας για την περιοχή της Αττικής και για αυτό οι πολίτες θα πρέπει
να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις πριν τις 10.00 το πρωί.

Λόγω της χιονόπτωσης, όπως έγινε γνωστό από τη ΓΑΔΑ, η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των αυτοκινήτων από τις 18:00 και στην επαρχιακή οδό Αγίου Μερκουρίου από το ύψος της ταβέρνας «Λεωνίδας» προς Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Τα βαρέα οχήματα στο εθνικό οδικό δίκτυο,θα μπουν σε παράδρομους και θα μείνουν ακινητοποιημένα μέχρι να τους επιτραπεί ξανά η κυκλοφορία.

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα-της Δευτέρας- αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στις Σποράδες που είχε διακοπεί από την Κυριακή λόγω βλαβών στο δίκτυο της Εύβοιας που τροφοδοτεί τα νησιά.

Σύμφωνα με αρμόδια στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ, έχουν αντιμετωπιστεί σε σημαντικό βαθμό και οι βλάβες στα βόρεια προάστεια της Αθήνας, ωστόσο οι εργασίες συνεχίζονται.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη θα παραμείνουν  μέχρι την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής στην Περιφέρεια Αττικής.

Κλειστά θα παραμείνουν επίσης τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία και τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας.

Στο μεταξύ οι πρ’οσφυγες και μετανάστες  στα στρατόπεδα του Βορείου Αιγαίου,  κοιμούνται στο χώμα καθώς δεν έχει παρθεί κανένα έκτακτο μέτρο για την προστασία τους.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.