Απο μια βόλτα στην Πλατεία Νέας Σμύρνης…στη ΓΑΔΑ!

νεα σμύρνη 1024x585
Facebook
Twitter
LinkedIn

Κάλεσμα στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ για κοινή δράση μετά τον ξυλοδαρμό πολιτών  ζητά ο Γιάνης Βαρουφάκης και αναφέρει:

«Μπροστά στην κλιμάκωση της κρατικής καταστολής που πλέον απειλεί την Δημοκρατία και αφήνει απροστάτευτους τους πολίτες από τους πραιτοριανούς των κκ. Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη, το ΜέΡΑ25 καλεί το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ σε κοινή δράση προστασίας της Δημοκρατίας και των πολιτών. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι, σε μια τόσο κρίσιμη καμπή, αδυνατούμε να συντονίσουμε τις δράσεις μας υπέρ της δημοκρατικής νομιμότητας» αναφέρει ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.

Εν τω μεταξύ  αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία, αποτελούμενη από τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Σπίρτζη, τον αναπληρωτή τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Διονύση Καλαματιανό και τους βουλευτές Νοτίου Τομέα Αθηνών Γιάννη Μουζάλα, Γιάννη Μπαλάφα, Νίκο Παππά, Ραλλία Χρηστίδου, Θεανώ Φωτίου μετέβησαν στη ΓΑΔΑ για να δει τους προσαχθέντες πολίτες.

Σύμφωνα με την αστυνομία  11 άτομα προσήχθησαν ….

Σε δήλωσή τους οι Σπίρτζης και Καλαματιανός επισήμαναν πως «ο αντιδημοκρατικός κατήφορος του αστυνομικού κράτους Μητσοτάκη δεν σταματάει», καθώς «φτάσαμε στο σημείο να δέχονται επίθεση από την αστυνομία, ανύποπτοι πολίτες και παιδιά στην πλατεία Νέας Σμύρνης».

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.