ΝΔ : Ενδείξεις επιβάλλουν δίωξη του Ν.Παππά – για αντιπερισπασμό της αποτυχίας της Κυβέρνησης μιλάει η Αξιωματική Αντιπολίτευση

Pappas
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σε αντιπερισπασμό αποδίδει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την κίνηση 30 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας να ζητήσουν τη συγκρότηση «προανακριτικής» επιτροπή στη Βουλή εις βάρος του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, για την υπόθεση Καλογρίτσα. Το αίτημα των 30 βουλευτών της Ν.Δ. ζητά αφορά το κακούργημα της δωροληψίας και το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος.

Σχολιάζοντας την κατάθεση της πρότασης σε μια περίοδο που η κυβέρνηση εγκαλείται για τον τρόπο που έχει διαχειριστεί την πανδημία, αλλά και για τα περιστατικά ακραίας αστυνομικής βίας εις βάρος πολιτών, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «αφού απέτυχε σε πανδημία και οικονομία αναζητά σωσίβιο σε προανακριτικές» και τονίζει ότι «σε κάθε περίπτωση ο κ. Μητσοτάκης καλό είναι να γνωρίζει ότι κανένας αντιπερισπασμός δε θα καταφέρει να σταματήσει τη κατάρρευση της κυβέρνησής του».

Απο την άλλη πλευρά η ΝΔ στο κείμενο με το οποίο ζητούν οι 30 βουλευτές τηε τη συγκρότηση της κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, επικαλούνται την κατάθεση του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Στη δήλωσή του, ο γενικός γραμματέας της Ν.Δ. Γιάννης Μπούγας, σημειώνει ότι  «μετά από μελέτη της δικογραφίας και αξιολόγηση του υφιστάμενου αποδεικτικού υλικού, κρίνεται ότι προκύπτουν ικανές ενδείξεις που επιβάλλουν την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του Νίκου Παπά».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.