Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Χουλιάρας…

Xouliaras 2
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ευαίσθητος ρομαντικός δοτικός αγωνιστής ο δημοσιογράφος  Γιώργος Χουλιάρας έφυγε απο τη ζωή αφου πάλεψε για 4 μήνες με τον καρκίνο. Ξεκίνησε απο την εφημερίδα ”Ριζοσπάστης” όπου με καμάρι έγραφε πάντα για τους σπουδαίους δημοσιογράφους που συνάντησε στα πρώτα βήματα  του. Είχε εργαστεί σε μεγάλα κανάλια της Ελλάδας. ωε διευθυντικό στέλεχος Στην ΕΡΤ και το Μέγκα άφήσε τη σφραγίδα του- άν και διευθυντικό στέλεχος- ως συνεργάσιμος και πολύ δοτικός στους συναδέλφους του.  Τα  τελευταία χρόνια ‘εμενε στην Κύπρο.Με την άφιξη του  στο νησί  ανέλαβε τα ηνία του προγράμματος στο Mega Κύπρου, όπου εργάστηκε για σχεδόν δέκα χρόνια. Με την αποχώρηση του από το κανάλι του Αρχαγγέλου, εργάστηκε στο Sigma μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο εκλιπών έδινε μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους 4 μήνες και νοσηλευόταν στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα». Ήταν σύζυγος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, τα δύο εξ αυτών ανήλικα.

Η πορεία του στην Κύπρο

Ερχόμενος από την Αθήνα και αφήνοντας πίσω του ήδη μια πορεία σε MEGA, ΕΡΤ και Alpha, είχε βάλει ως στόχο την ανάπτυξη του τηλεοπτικού σταθμού Mega αναλαμβάνοντας τα ινία ως Γενικός Διευθυντής, παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα του σταθμού αποτελείτο αποκλειστικά με παραγωγές της Ελλάδας.

Ο Γιώργος Χουλιάρας μέσα σε διάστημα εννέα χρόνων διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του Mega, όπου με αυτοσχεδιασμό και πρωτοποριακές ιδέες δημιούργησε τα μεγάλα show ταλέντων, αλλά και τα reality στην κυπριακή τηλεόραση.

Μερικά από αυτά: «DanSing”, «Get on Stage”, «Πρόβα γάμου” αλλά και η κοινωνική εκπομπή «Έχεις Μέσον» όπου δίνοντας τον λόγο στον πολίτη κατάφερε να προσελκύσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κυπριακού τηλεοπτικού κοινού.

Από τα σημαντικά επιτεύγματα του και η ανάδειξη αρκετών τηλεοπτικών προσώπων όπως η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η Στέλλα Στυλιανού, η Κατερίνα Αγαπητού, ο Λουκάς Φουρλάς και η Άντρη Καραντώνη.

Μετά από την πολύχρονη πορεία του στο κανάλι του Αρχαγγέλου ο Γιώργος Χουλιάρας αποχώρησε από το Mega και ανάλαβε τη θέση Διευθυντή Τηλεόρασης στον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα.

Στις αρχές του 2020 ανακοινώθηκε η παραίτηση του από το Σίγμα αποφασίζοντας να μείνει εκτός τηλεοπτικών δρώμενων για κάποιο χρονικό διάστημα.

Η ημερομηνία τέλεσης της κηδείας του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.