Η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή.

Filippidis
Facebook
Twitter
LinkedIn

Μια εξ αυτών είναι η καταγγελία της ηθοποιού Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, η οποία είχε πει δημόσια πως ο Πέτρος Φιλιππίδης, εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της και το γεγονός ότι είχε ανάγκη για δουλειά, είχε προβεί σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο Πέτρος Φιλιππίδης στο υπόμνημά του υποστηρίζει πως είχε ερωτική σχέση με την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους και ότι ποτέ δεν έγινε κάτι παρά τη θέλησή της.

Όσον αφορά γενικότερα τις καταγγελίες που του αποδίδονται και αυτές για τις οποίες του ασκήθηκε ποινική δίωξη, υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι είναι «θύμα μιας αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας από πρόσωπα που δυστυχώς έχουν ευτελή κίνητρα να ακουστούν τα ονόματά τους στη δημοσιότητα ή/και στο θεατρικό γίγνεσθαι».

«Οι καταγγελίες εις βάρος μου είναι απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες, τη δε τέλεση των αποδιδόμενων σε εμένα πράξεων αρνούμαι κατηγορηματικώς, καθώς ουδέποτε προέβην σε ουδεμία πράξη η οποία να συνιστά κάποιο εκ των ανωτέρω αναφερόμενων αδικημάτων… Εκφράζω το βαθύτατο σεβασμό μου στη γυναίκα και τη γενετήσια ελευθερία» επισημαίνει.

Ωστόσο, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έπεισε τον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη, και η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή.

Πηγή!Newpost.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.