Η ζωή μου όλη….. με τον Χρήστο Γιανναρά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ο καθηγητής και συγγραφέας Χρήστος Γιανναράς, έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016, στο πλαίσιο των συζητήσεων Η ζωή μου όλη….. που επιμελείται ο Θανάσης Θ. Νιάρχος. (ώρα έναρξης 7 μ.μ.)

Ο Χρήστος Γιανναράς έχει ένα πλούσιο διδακτικό και συγγραφικό έργο, με θεματολογία που σχετίζεται με την έρευνα των διαφορών ανάμεσα στην ελληνική και στην δυτικοευρωπαϊκή φιλοσοφία και ορθόδοξη χριστιανική παράδοση. Το βιβλίο του Η ελευθερία του ήθους θεωρείται ότι όρισε τον πυρήνα αυτού που αργότερα ονομάστηκε νεορθοδοξία και έχει χαρακτηριστεί “ο Μάης του ’68 στην Ορθόδοξη θεολογία και ηθική. Το ίδιο σημαντικές είναι και οι παρεμβάσεις του στην πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα με τις επιφυλλίδες του σε εφημερίδες.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο των συζητήσεων Η ζωή μου όλη ….. ο Θανάσης Θ. Νιάρχος, υποδέχεται στο Φουαγιέ του Δημοτικού θεάτρου Πειραιά, προσωπικότητες της πνευματικής, καλλιτεχνικής και κοινωνικής ζωής . Με αφετηρία τον προσωπικό τους βίο,  συζητούν για σύγχρονα αλλά και παλαιότερα κρίσιμα περιστατικά της ελληνικής ζωής, κάνοντας ένα  ταξίδι μέσα στο χρόνο, επικεντρωμένο στο ταραγμένο αλλά συναρπαστικό παρόν μας.

 


Σημειώστε τα επόμενα ραντεβού στο Φουαγιέ του ΔΘΠ :

 

Θανάσης Βαλτινός 18/01

Βαγγέλης Χρόνης 01/02

Κική Δημουλά 07/03

Γιώργος Μπαμπινιώτης 21/03

Άλκη Ζέη 04/04

Λούκα Κατσέλη 11/04

 

 

Δευτέρα 7.00 μ.μ. – 8.30 μ.μ.

 

Είσοδος: 5 ευρώ  η συνάντηση ( 5 συναντήσεις 20 ευρώ,

10 συναντήσεις 40 ευρώ)

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηρώων Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς

Τηλ: 2104143307, 2104143310

www.dithepi.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.