Ταυτοποιήθηκε η σορός του Στάθη Ανθη…

720 773482 013cffe5aa 91acc3268118922e
Facebook
Twitter
LinkedIn

Με τα αποτελέσματα του DNA που καθυστέρησαν αρκετές ημέρες, έπεσε η αυλαία στην εξαφάνιση του αδερφού του Δημήτρη Άνθη, Στάθη.

Οι αστυνομικές αρχές του Ντέβον επιβεβαίωσαν σήμεραότι το πτώμα που βρέθηκε από την ακτοφυλακή στον κόλπο του Μπίγκμπερι στην Αγγλία ανήκει τελικά στον εξαφανισμένο 33χρονο Έλληνα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 8 Μαρτίου από το ξενοδοχείο στο οποίο εργαζόταν.

Στην συγκεκριμένη περιοχή το τελευταίο εξάμηνο έχουν εντοπιστεί περιοχή τρία πτώματα, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου που βρέθηκε στις 13 Απριλίου να επιπλέει στο νερό. Μάλιστα, ο 33χρονος Σταν, όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του, είχε υποστεί ισχυρό σοκ όταν αντίκρισε το πρώτο πτώμα που είχε ξεβραστεί στην παραλία. Η έκπληξή του ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν πληροφορήθηκε ότι η σορός που ανέσυραν τα σωστικά συνεργεία ανήκε στον 56χρονο σεφ του πολυτελούς ξενοδοχείου στο οποίο εργαζόταν ως σερβιτόρος πριν εξαφανιστεί!

«Δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει αύριο»

Μάλιστα, ο Στάθης πριν εξαφανιστεί είχε εκφράσει φόβους σε φιλικό του πρόσωπο για την κατάσταση που επικρατούσε στο ξενοδοχείο που εργαζόταν και όπου πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί νεκρός ένας εργαζόμενος: «Ο αλλήθωρος από πάνω αποφάσισε να βάλει μια κρυφή κάμερα, επειδή κάποιοι άφηναν βρόμικο τον χώρο και έκλεβαν φαγητά. Εγώ νευρίασα, γιατί αυτό ήταν παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Είπα ότι πρέπει να προβώ σε μηνύσεις και να μιλήσω με την εταιρία. Δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει αύριο, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν αισθάνομαι ασφαλής…» έλεγε.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της συγκατοίκου του, ο Στάθης τα ξημερώματα της 8ης Μαρτίου βγήκε από το παράθυρο του δωματίου του γύρω στις 5.20 και έκτοτε τα ίχνη του είχαν χαθεί.  Η οικογένειά του πιστεύει ότι πιθανότητα ήθελε να αποφύγει κάποιους ή ότι έπεσε θύμα εργασιακού εκφοβισμού, κάτι που είχε συμβεί και παλιότερα, κυρίως λόγω της καταγωγής του.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.