Πέθανε ο εφοπλιστής Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

C01b966f 004f 4960 bba2 dedf2d40523e
Facebook
Twitter
LinkedIn

 Πέθανετο μεσημέρι της Δευτέρας ο βιομήχανος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έπειτα από νοσηλεία του στο Ιατρικό Κέντρο για μεγάλο διάστημα. O επιχειρηματίας ήταν γνωστός για επενδύσεις όπως αυτή στη  Χαλυβουργική ενώ από νεαρή ηλικία είχε διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή αρθρίτιδας που επηρέασε την κινητικότητά του.Τα τελευταία χρόνια ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ είχε εμπλακεί σε μια δικαστική διαμάχη με τους δυο γιούς του Γιώργο και Παναγιώτη. Ο εφοπλιστής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος που απεβίωσε στις 24 Μαϊου, γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1945. Ηταν μέλος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας που συνδέθηκε με την «Χαλυβουργική», η οποία με τη σειρά της συνδέθηκε με την πορεία της ελληνικής οικονομίας, την ανασυγκρότηση της χώρας και την κατασκευή μεγάλων έργων υποδομής από την δεκαετία του ’50.

Ο Κων/νος Αγγελόπουλος ήταν γιος του Παναγιώτη Αγγελόπουλου και αδελφός του Θεόδωρου. Απέκτησε δυο γιους, τον Παναγιώτη και τον Γεώργιο. Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ και συνέχισε τις σπουδές του στην Ελβετία, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για να ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό στίβο. Εκτός από τη χαλυβουργία, δραστηριοποιήθηκε και στο χώρο της εμπορικής ναυτιλίας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.