Πήγε με ταξί σκότωσε πήρε ταξί και έφυγε…

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ (eurokinissi/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Eπεισόδιο με πυροβολισμούς σε καφετέρια, το απόγευμα της Κυριακής 30 Μαΐου 2021, στα Σεπόλια. Άνδρας, θαμώνας του καταστήματος, δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι από ένοπλο που εισέβαλε στον χώρο. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Αλλο ενα συμβόλαιο θανάτου  σε καφετέρια της οδού Δυρραχίου στα Σεπόλια,.  Ενας  άνδρας 34 ετών  έπεσε νεκρός αφού δέχτηκε 8 σφαίρες εντός  καφετέριας στις 6 το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός άνδρας, αλβανικής καταγωγής, βρισκόταν στην καφετέρια, όταν ο δράστης εισέβαλε στον χώρο και τον πυροβόλησε. Οκτώ σφαίρες βρήκαν τον άνδρα σε κεφάλι και σώμα, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.

Ο άνδρας που άνοιξε πυρ μέσα στην καφετέρια  κατέβηκε απο ταξί και αφου εκτέλεσε τον άνδρα πηρε ταξί  και έφυγε  με ταξί.  Παραμένει άγνωστο ως αυτή την ώρα, αν ο δράστης ενήργησε μόνος ή αν τον περίμενε έξω από το κατάστημα κάποιος συνεργός. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος με ταξί.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.