Ο θάνατος της Καρολάϊν και ο κανιβαλλισμός μας…

Intimenews glikanera 20xroni 1
Facebook
Twitter
LinkedIn

”Πιάστε τους” ήταν το πρόσταγμα όλου του κόσμου . Η  είδηση  ότι  ληστές σκοτώσανε μια εικοσάχρονη κοπέλα δίπλα στο μωρό της  έκανε και τον πιο σκληρό άνθρωπο να λυγίσει εκείνο το πρωινό της 11 Μαϊου Ο σύζυγος ”φασκιωμένος ” με ταινία  που σφραγίζουν δέματα κατάφερε να σχηματίσει το νούμερο της αστυνομίας με τη μύτη του . Η περιγραφή των αστυνομικών  συγκλόνισε οταν αντίκρυσαν  ένα μωρό που με τη δύναμη των 11 μηνών της ζωής του προσπαθούσε με τα χεράκια του να  ΄΄ξυπνήσει” τη μάνα του .

Ο θάνατος  της Καρολάιν  μας  έδωσε …το δικαίωμα να μπουμε στη ζωή της. Ο πρίγκηπας με το ελικόπτερο που πετούσε πάνω απο το νησί της για να  την δει έστω και πέντε λεπτά.   Ο υπέροχος γαμος  μπροστά στον ωκεανό της Πορτογαλίας.Φωτογραφίες και video με κάθε λεπτομέρεια  μιας παραμυθένιας  ευτυχίας  που στο τέλος  της διαδρομής ομως παραφυλούσε ο δράκος.

Και οι  ψυχές των ανθρώπων έγιναν δεξαμενές μίσους …Οργή και κατάρες για τον νεαρό πιλότο απο την στιγμή που ομολόγησε οτι πήρε εκείνος τη ζωή της Καρολάιν…θαυμασμός για την εγρήγορση της αστυνομίας  και απαλλαγή του φόβου οτι τελικά δεν ήταν αλλοδαποί  που θα μπορούσαν να μπουν και στο δικό μας σπίτι…Και στο σκοτεινό  αυτό τούνελ στο τέλος του… η Λυδία .Το μωράκι αυτό  που μετά απο λίγα χρόνια  θα αναζητήσει πληροφορίες  για τους γονείς του και θα δικάσει εμας που κανιβαλίσαμε τη ζωή των δύο ανθρώπων που την έφεραν στη ζωή .Η Λυδία το απόλυτο θύμα που χωρίς να το θέλουμε με οδηγό το θυμικό μας  της χαράζουμε το μέλλον της!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.