Γιώργος Περρής – Συναυλία-ύμνος για την Ελλάδα στο Ναό της Αφαίας – Υπο την Αιγίδα του ΕΟΤ – Πρώτη Προβολή

περρης2 (1)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Μια δουλειά που πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα και στήριξη του ΕΟΤ και θα προβληθεί από τον Ιούνιο του 2021 έως και τον Ιούνιο του 2022 στις ΗΠΑ  και σε άλλες χώρες, όπως ο Καναδάς, η Αυστραλία και η Γερμανία.

της Λαμπριάνας Κυριακού

Μέσα από τους αιγιαλούς της Αίγινας, τον Αρχαίο ναό της Αφαίας, το ηλιοβασίλεμα και το ολόγιομο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου (2020), στήθηκε μια υψηλής αισθητικής συναυλία, που αντιπροσωπεύει επάξια, αυτό που λέμε «Ελληνική ψυχή». Πρόκειται για μία ιδιαίτερη στιγμή, καθώς είναι η πρώτη φορά που δίνεται η άδεια για την υλοποίηση συναυλίας στον αρχαίο ναό της Αφαίας. Και δικαίως, ο διεθνής Έλληνας τραγουδιστής Γιώργος Περρής, νιώθει περήφανος – όπως και όλοι όσοι επένδυσαν με την δουλειά τους – που ολοκληρώθηκε μια μαγνητοσκοπημένη συναυλία, που αν μη τι άλλο δείχνει την «ηλιοφάνεια» αυτού του τόπου, σε καλλιτεχνικό, πνευματικό και τουριστικό επίπεδο. Μια δουλειά που πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα και στήριξη του ΕΟΤ και θα προβληθεί από τον Ιούνιο του 2021 έως και τον Ιούνιο του 2022 στις ΗΠΑ (από το κρατικό κανάλι PBS) και σε άλλες χώρες, όπως ο Καναδάς, η Αυστραλία και η Γερμανία. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί το πότε θα προβληθεί στη χώρα μας, ωστόσο όπως μάθαμε, γίνονται οι ενέργειες και σύντομα θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει και ο έλληνας τηλεθεατής αυτή τη μαγική συγκυρία.

Cine Ψυχικού, – 24 Ιουνίου 2021 – Παρουσίαση συναυλίας

«ποια λάμψη πες μου στην υδρόγειο αντέχει μπρος σε αυτό το φως»

Μετά από ένα πολύμηνο “lockdown” με αυστηρά υγειονομικά μέτρα, έχοντας πια και το προνόμιο της αφαίρεσης της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους,  ήρθε η ώρα και η στιγμή να μπούμε στη τροχιά εκείνη που πριν από κάθε καλλιτεχνικό γεγονός, προηγείτο η παρουσίαση του…..

Διάβασε ολόκληρο το άρθρο στο NEWPOST

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.