Συνελήφθη και τρίτο πρόσωπο για την κακοποίηση της 19χρονης…

Human trafficing
Facebook
Twitter
LinkedIn

Συνελήφθη και τρίτο άτομο για την υπόθεση του βασανισμού και της κακοποίησης της 19χρονης στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με την Αστυνομία αναζητείται και τέταρτο άτομο για εμπορία ανθρώπων.

Συνελήφθη τρίτος Έλληνας πολίτης με τη διαδικασία του αυτοφώρου για την κακοποίηση της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει ταυτοποιηθεί και ένα ακόμα πρόσωπο που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Σε συνέχεια του από 11-07-2021 Δελτίου Τύπου, που αφορούσε στη σύλληψη αστυνομικού και ιδιώτη, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, συνελήφθη ακόμη ένα άτομο, που εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης σε βάρος της ημεδαπής.

Πρόκειται για ημεδαπό ιδιώτη, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Ακολούθως, με σχετική διάταξη, παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Επιπλέον, στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας ημεδαπός ιδιώτης, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται ομοίως για εμπορία ανθρώπων»

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.