Χρονογραφίες Σημειώσεις Ενός Ημερολογίου του Γιώργου Δουατζή Εκδόσεις Κάκτος!

217449671 1432918483734798 5746306707955208674 n
Facebook
Twitter
LinkedIn
Γιώργος Δουατζής
«ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΕΣ – Σημειώσεις ημερολογίου»
Οι Χρονογραφίες αποτελούν μία συλλογή σημειώσεων ημερολογίου του συγγραφέα, όπου ενυπάρχει και ένας φανταστικός διάλογος με τον Αλμπέρ Καμύ. Κάθε σημείωση, σταχυολογημένη από δεκάδες μικρά σημειωματάρια, είναι αποτέλεσμα μια στιγμιαίας έκλαμψης, μιας αντίδρασης σε κάθε λογής ερεθίσματα.
Οι σημειώσεις αυτές, εν είδει αφορισμών, συνθέτουν ένα πολυδιάστατο μωσαϊκό σκέψεων για τη ζωή, τη δημιουργία, τον έρωτα, τον θάνατο, τη μοναξιά, την κοινωνία, την πολιτική, την τεχνολογία, την τέχνη, την ποίηση, την ανάγνωση, την κριτική κ.ά.
Ευλόγως, όσοι γνωρίζουν τη συγγραφική πορεία του Γιώργου Δουατζή, χαρακτηρίζουν το στοχαστικό αυτό έργο ως κορύφωση, απόσταγμα της πολύχρονης θητείας του στην ποίηση και την πεζογραφία, ενώ η δομή του επιτρέπει και την αποσπασματική ανάγνωση.
Το εξώφυλλο είναι έργο του ζωγράφου Μιχάλη Αμάραντου.
Κυκλοφορεί. Στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία και στον Κάκτο (www.kaktos.gr, τηλ. 210 3840524) μπορείτε να το παραγγείλετε και αποστέλλεται στο σπίτι σας. Και στα βιβλιοπωλεία με παραγγελία στη γειτονιά σας ή άμεση αγορά στα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.