Φολέγανδρος: Θρίλερ με τον εντοπισμό της σορού της νεαρής κοπέλας και την εξαφάνιση του φίλου της…

Unnamed
Facebook
Twitter
LinkedIn

Φολέγανδρος: Μια υπόθεση-θρίλερ εξελίσσεται στη Φολέγανδρο, μετά τον εντοπισμό της σορού μιας νεαρής γυναίκας, με τις αρχές να προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο για τις συνθήκες θανάτου της,

Οι αστυνομικές αρχές στη Φολέγανδρο προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο γύρω από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της μια 26χρονη κοπέλα το μεσημέρι τις Παρασκευής. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αργά το μεσημέρι της Παρασκευής η 26χρονη ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Open, το μεσημέρι μέσα στη θάλασσα της Λυγαριάς, εκεί που εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη, βρέθηκε ένα τσαντάκι, μέσα στο οποίο υπήρχε η ταυτότητα του 30χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα βρισκόταν στο νησί κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές σε κάμπινγκ μαζί με τον νεαρό φίλο της, τον οποίο και αναζητά η οικογένειά του. Οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ενώ όλο το νησί έχει επιστρατευθεί για τον εντοπισμό του νεαρού άντρα

Τον γρίφο του δράματος προσπαθούν να λύσουν τις τελευταίες ώρες οι Αρχές, στη Φολέγανδρο,  αναζητώντας τα υπόλοιπα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ της τραγωδίας, ύστερα από τον μυστηριώδη θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλιάς. Τη στιγμή που διερευνώνται τα αιτία του τραγικού χαμού της νεαρής γυναίκας, αναζητούνται και τα ίχνη του φίλου της, ο οποίος αγνοείται για πάνω από 24 ώρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, προκύπτει, μέσα από λόγια κατοίκου του νησιού, νεότερη εξέλιξη που θέλει τον νεαρό να έχουν δει περαστικοί με ματωμένο κεφάλι.

Ο άντρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν από το τραγικό συμβάν κυκλοφορούσε στο νησί, καθώς τον αναγνώρισαν επιχειρηματίες που διατηρούν μαγαζιά και συναναστράφηκαν μαζί του. Με την άτυχη φίλη του επισκέφθηκε το νησί των Κυκλάδων έχοντας μαζί τους σκηνές για διανυκτέρευση, χωρίς να έχουν κάνει κράτηση σε κάποιο κατάλυμα.

Το αυτοκίνητό τους ήταν λευκό, καινούργιο, μάρκας Ford Fiesta.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.