Τ Ρ Ο Μ Α Ξ Τ Ε Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ! Του Παύλου Αλέπη

Pavlos1
Facebook
Twitter
LinkedIn
Το οτι δεν βλέπω καμια οργανωμένη αντίσταση στον φανερο μας κατήφορο
Συν την βάσιμη ένδειξη πως σχηματικα ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ τα ιδια και τους ίδιους, ειναι η σκέψη που με ….εκτοξεύει στο διάστημα, στο απολυτο μαύρο κενο….
Πως στην ευχη μας τελειωσε καθε αισιοδοξια;;;
Το καλοκαιρι με τις φωτιές μας …φωτισε τραγικα.και απόκοσμα;;
Η καθε κρίση απ το 2009 μεχρι σήμερα ,σε ολα τα επιπεδα μας οδηγεί ολοενα και πιο πισω… Το εμπεδώσαμε καλα….
Δεν ειναι πια , απλη θλιψη, ουτε σύνθετη καταθλιψη για μια παραδομένη κοινωνία.. Τρελαινει η υπομονη και η αδρανεια της…
Ειναι μια ολοφάνερη οπισθοδρόμηση για την οποία υποτίθεται οτι παλευει η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ τυπικά, για μια χαμενη τιμη οπλων…Και που ειναι τα νεα οπλα;;
Ρωτάω παλευει;; και ποιες οι ενδείξεις;; Που γίνεται βρε παιδια η μαχη ;; Εχει υπάρξει ξανα τέτοια Ιστορική κοινωνική αδράνεια;;
Ναι η κριση ηγεσιων ,βολεύει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, , ναι η πολυπλοκότητα της ΕΚΦΟΡΑΣ τιμιότητας πολιτικης και προσωπικης τρομάζει , ομως η μάχη που δινεται;; ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ; στα πνευματικά πεζοδρόμια; Στις απανωτες ανασυντάξεις ;; Στον καταστροφικο συντηρητισμο επικρατούσας ….φιλελευθεροποίησης;; . Ηττες και παλι ήττες…βλεπουμε..Και ατολμία.
Το πιο τρομακτικο ,δηλαδη η διαμόρφωση μιας ΗΘΙΚΗΣ τοσο εύπλαστης βολικης, ,ρευστής και ανθρωπινά απόμακρης σαν φυσιολογικη εξέλιξη ..
Την ανωμαλία ζωης , την καταστήσαμε εξουσιαστή εδραιωμένο…με προσωπο -απροσωπο…Funds και Δ.Σ…Προεδρους προσωρινούς σε…τσιμεντωμενο σύστημα. Εναλλασσόμενα χρυσοπληρωμένα καρτουν….ρολων..
Εσεις ,τα…επιλεξατε επικυρωμένα και δημοκρατικα νομιμοποιημένα . Και τα καταστησαμε ανευθυνα και αποδεκτα…
Ποιος τα βαζει με τους οικονομικα ισχυρούς που κρυβονται πισω απ την προσφορα πολιτικών υπηρεσιων ;;; Υπηρετριουλες προθυμες για ολα…( Χειροτερα απ οσα φανατζομαστε) Αντιθετα στηρίζονται και υποστηριζονται πρόσωπα κοινωνικα μεγαλωμενα με αναξιες αρχες !!!! Και πρωταγωνιστουν….Δεν το βλεπετε εκ του αποτελέσματος;;
. Ποιος στοιχίζεται πισω απο πνευματικά ανεξαρτητα ακεραιους;;; Ποιος αναζητά προτυπα ζωης για να προφέρει οραμα , στα παιδια του… Τους βαλαμε στο μαυρο περιθωριο….
Ποιος λεει στους ανθρωπους που αγαπα -Ναι το ρευμα ειναι ισχυρο ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ και θα μας βγαλει αλλού….
Ναι μια αλλη ουτοπία θα ακολουθησουμε…η υπάρχουσα μας παει ντουγρού στην καταστροφή ηθικης ,αισθητικής ,ολικης οπισθοδρόμησης . Το βλεπουμε .
Οι ακολουθούμενες πολιτικες στην διαχείριση των παντων το δειχνει πεντακάθαρα. Στην Οικονομία, στο περιβαλλον, στον οποιο προσανατολισμο ,στο κοινωνικό όνειρο..
Ποιο ειναι το ονειρο των ισχυρων;; Να γινουν ισχυρότεροι. Και εμεις;;; Κοιταμε την γιγαντωση τους, τις κομπινες τους, το πακτωμα των χρυσων σε παραδεισους…
.
Αμφιβάλουμε για καθε οραμα…μοιραιοι,δειλοι και τοσο αβουλοι….Και τρωγόμαστε μεταξυ μας…Σπορτσμαν της γελοιοτητας….Μονο να απορρίπτουμε μαθαμε….
Στα σύγχρονα μαιευτήρια δεν γεννιουνται πια Μεσσίες …μόνο εξουσιαστικά τερατακια…
ΤΡΟΜΑΞΤΕ   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ….

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.