Γιώργος Θεοδωράκης: Δεν αψήφισα ποτέ τις αποφάσεις του πατέρα μου δεν θα το κάνω τώρα!

Theodorakis1 1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα ασφαλιστικά μέτρα για τον ενταφιασμό του Μίκη Θεοδωράκη συζητούνται αύριο, Δευτέρα, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η ενδοοικογενειακή κόντρα για τον ακριβή τόπο ταφής του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Με μια συγκινητική ανάρτηση, ο γιος του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργος τάσσεται ανοιχτά για μια ακόμα φορά υπέρ της ταφής του στον Γαλατά Χανίων, σημειώνοντας ότι δεν αψήφισε ποτέ την επιθυμία του πατέρα του.

Σημειώνει δε ότι θα απέχει αύριο από τη διαδικασία του Πρωτοδικείου και καλεί όλους να «σωπάσουν» για να αποχαιρετήσουν τον πατέρα του.

«Δεν αψήφησα τον πατέρα μου ζωντανό. Δεν θα το κάνω τώρα», ανέφερε μεταξύ άλλων, ανακοινώνοντας ότι δεν θα δώσει το παρών στο Πρωτοδικείο Αθηνών τη Δευτέρα, όπου και θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα για τον ενταφιασμό του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook:

«Από τα πρώτα πράγματα που κατάλαβα, μικρό παιδί, είναι πως ο πατέρας μας δεν μας ανήκει. Φρόντισε ο ίδιος γι αυτό. Μέσα από το έργο του, το ταλέντο του, με την αδιάκοπη εργασία του, να γίνει ο Μίκης όλων. Του κόσμου και του χρόνου.

Επιθυμία του ήταν να ταφεί στην Κρήτη. Δεν το μάθαμε χθες, ούτε χρειάστηκαν συμβολαιογράφοι, επιστολές και Πρωτοδικεία να μας το πουν. Την είχε εκφράσει με κάθε δυνατό τρόπο. Δημόσια. Ιδιωτικά. Προφορικά. Γραπτά. Και έχει προσωπικά φροντίσει για την τελευταία λεπτομέρεια.

Η αυριανή διαδικασία στο Πρωτοδικείο δεν με αφορά Δεν πρόκειται να παραστώ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.