Ολα καλά και όλα ωραία… η εξουσία κάνει μ΄ άλλονε παρέα! – Της Δήμητρας Γκουντούνα

Ti kanei mia kali kubernisi gia na elegksei tin eksousia kai ton lao
Facebook
Twitter
LinkedIn

Εγώ πάντως, όπως σ΄ όλη μου τη ζωή,  θα συνεχίσω  να ΄αναζητάω μια Νέα Αρχή…  Περιμένοντας χρόνια τώρα να υλοποιηθεί το όνειρο μιας άλλης γενιάς που είχε σαν σύνθημα. Η φαντασία στην Εξουσία…

Χάσανε κάθε μέτρο στη προπαγάνδα οι μηχανισμοί  της εξουσίας! Δεν το βλέπουμε βέβαια πρώτη φορά αλλά δεν μπορώ να μην το αναφέρω όταν τα εργαλεία της διαστρέβλωσης  εκπορεύονται από συγκεκριμένους  ”διαβασμένους΄΄ συναδέλφους. Δεν έχει κανείς καταλάβει ή κάνουν οτι δεν το καταλαβαίνουν οτι  αυτός ο έρμος ο Λαός  έχει γίνει πια καχύποπτος και ψάχνει κάτω από την είδηση τι τον περιμένει!

Ολοι για τον Λαό!  Ολοι για τη νεολαία! Ολοι για τους συνταξιούχους! Δηλαδή όσοι με την ψήφο τους διαμορφώνουν το πολιτικό γίγνεσθαι και στέλνουν κάθε φορά στην εξουσία αυτόν που νομίζουν οτι θα τους λύσει τα προβλήματα.

Εαν δεν γίνει αποκοματικοποίηση του Κράτους αν οι κολασμένοι της γης δεν βρουν μια θέση στον ήλιο εαν δεν γίνουν βήματα με  τόλμη για μεγάλες τομές και υπερβάσεις  οι ώρες των εργαζομένων θα περνάνε απο το κρεβάτι του Προκρούστη. Βλέπε 10ωρο. Οι τραυματισμένοι στην υγεία τους δεν θα ψάχνουν για ένα ράντζο στον διάδρομο αλλά για έναν γιατρό και εναν νοσηλευτή που δεν θα τον έχει περιφρονήσει το Κράτος και αυτή την περιφρόνηση θα την εισπράξει ο ασθενής.

Οσο για την εφορία και τις Τράπεζες άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…

 Η καθημερινότητα που κινδυνεύει με τις αυξήσεις που θα νιώσουμε στην τσέπη μας  ήδη έχει  γίνει το μεγαλύτερο άγχος  για τους πληβείους .

Οι ισολογισμοί των Τραπεζών έχουν φύγει απο το κόκκινο -Υπέροχα!  Οι δανειολήπτες που θα δουν μέσα στο σπίτι τους  τα ξένα  funds  να υφαρπάζει την περιουσία τους  τι θα κάνουν; Ποιος νόμος θα σταματήσει την εκπαραθύρωσή τους;

Δεν ξέρω μπορεί εγώ να τα βλέπω όλα μαυρα.

Μπορεί εγώ να ερμηνεύω λάθος διατάξεις και Νόμους. Μπορει .Αν εσείς έχετε μια καλύτερη ζωή με πολλές ευκαιρίες για εσας και τα παιδιά σας . Τότε ζητώ συγνώμη.  Συγνώμη και απο τους συναδέλφους που νομίζω οτι εξυπηρετούν συμφέροντα. Μπορεί να κάνω και λάθος!

Εγώ πάντως, όπως σ΄ όλη μου τη ζωή,  θα συνεχίσω  να ΄αναζητάω μια Νέα Αρχή…  Περιμένοντας χρόνια τώρα να υλοποιηθεί το όνειρο μιας άλλης γενιάς που είχε σαν σύνθημα. Η φαντασία στην Εξουσία…

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.