Δολοφονική επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ απο ακροδεξιά στοιχεία στη Θεσσαλονίκη

7f7b45a0ba754afaa46a1971bebc2fd8
Facebook
Twitter
LinkedIn

Επίθεση τάγματος εφόδου ακροδεξιών σε μέλη της ΚΝΕ που πραγματοποιούσαν εξόρμηση στην πλατεία Ελευθερίας στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης. 16 προσαγωγές.

Νέα δειλή και απρόκλητη δολοφονική επίθεση από ακροδεξιούς για πολλοστή φορά μέσα σε λίγες ημέρες, πολίτες στη Θεσσαλονίκη, με συνέπεια το σοβαρό τραυματισμό τεσσάρων εξ αυτών στο κεφάλι από κτυπήματα με σιδεροστούς.

Όπως κατήγγειλαν μέλη της ΚΝΕ, τα οποία πραγματοποιούσαν διανομή φυλλαδίων με αντιφασιστικό περιεχόμενο στην πλατεία της Ηλιούπολης, δέχθηκαν αιφνιδιαστική επίθεση από τουλάχιστον δέκα, σωματώδεις μαυροφορεμένους άνδρες, οι οποίοι άρχισαν να τους κτυπούν με αλυσίδες και τέϊζερ.

Μάλιστα, η απρόκλητη επίθεση σημειώθηκε σε ώρα που η πλατεία ήταν γεμάτη με οικογένειες και μικρά παιδιά που έπαιζαν αμέριμνα και “πάγωσαν” μπροστά στις άγριες σκηνές βίας από τους νοσταλγούς του φασισμού.

Το “θάρρος” των ακροδεξιών εξαντλήθηκε γρήγορα, όταν τα μέλη της ΚΝΕ και πολίτες οι οποίοι αντέδρασαν μπροστά στη δολοφονική επίθεση των φοιτητών, τους κυνήγησαν.

Ένας από τους δράστες, στην προσπάθεια του να κρυφτεί, μπήκε στην τουαλέτα ενός καταστήματος εστίασης και από εκεί κατάφερε να το σκάσει με τη βοήθεια των ομοϊδεατών του.

Πηγή thetoc.gr

Με πληροφορίες από το GRtimes.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.