Ο Γιώργος Παπανδρέου υποψήφιος Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Giorgospapandreou
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και την ενημέρωσε για την απόφαση του να είναι υποψήφιος Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

ο Γιώργος Παπανδρέου θα ενημερώσει τον ελληνικό λαό για την απόφασή του να συμμετάσχει στη διεκδίκηση της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής.

Περίπου στις 8 το βράδυ της Τετάρτης (201/10), ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει τη συλλογή υπογραφών που απαιτούνται, θα προβεί στις σχετικές ανακοινώσεις. Ο πρώην Πρωθυπουργός επέστρεψε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης από την Κωνσταντινούπολη. Αμέσως κατευθύνθηκε προς το πολιτικό του γραφείο, όπου είχε σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες.

Κύκλοι από τη Χαριλάου Τρικούπη δήλωσαν στο Newsbomb.gr ότι οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες θα είναι καταιγιστικές και διαμηνύουν ότι η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Σύμφωνα δε με πληροφορίες ο έτερος συνυποψήφιος, κ. Παύλος Χρηστίδης έχει συγκεντρώσει τις απαραίτητες υπογραφές λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.