Άστα, Εγώ Εγκαταλίφτινγκ

nachmia
Facebook
Twitter
LinkedIn

της Νίνας Ναχμία

Μη μου πεις! Λίφτινγκ; Εγώ δυστυχώς, εγκαταλίφτινγκ! Τελείως εγκαταλήφτινγκ!… Κι αυτό για δύο λόγους.

Ο εις εξ αυτών είναι πως το τσίτωμα μου προκαλεί αυτισμό, το έχω καρατσεκάρει όταν πάω για καθάρισμα προσώπου και μου κατσικώνουνε την μάσκα τσιτώματος. Κατ’ αρχήν αρχίζεις πως μιλάς πθεβδά. «Ποθη ώδα θα κδατίθει αυτό το βάθανο μωδό μου; Μου ‘χει πιάθει το λαιμό μου».

Επίσης, για το λίφτινγκ κωλύομαι, γιατί έτσι και δω εγώ στο χέρι, νυστέρι, αφηνιάζομαι. Παθαίνω μια παλιοκατάσταση δηλαδή μέχρι που να θέλω να σηκωθώ επάνω να καρυδώσω τον αναισθησιολόγο που ετοιμάζεται να με… υπνωτίσει. Αλλά δεν κωλύομαι μόνο ψυχολογικώς, κωλύομαι και οικονομικώς, εκεί που πήγανε τα σέσκουλα, το λίφτινγκ… ξεφτιλίφτινγκ μας μάρανε; Άσε να χορτάσουμε πρώτα και μετά βλέπουμε αν μας περισσεύουν για να τσιτωθούμε.

Οι Τι-Βι περσόνες όμως που τους τρέχουν τα τουλά από τα μίνι, γιατί τα βγάζουν με την σέσουλα, (το πως τα βγάζουνε, θα σας εμπαίξω, ή μάλλον ξέρω, αλλά δεν σας το λέω,) τσιτώνονται χρόνο παρά χρόνο για να μην καταλαβαίνουν το πέρασμα του χρόνου και να προκαλούν το φθόνο στις άλλες που δεν μπορούν κι έχει γίνει η φάτσα τους σαν αγελαδινό γιαούρτι σακούλας μετά την αποβουτύρωση. Άλλο αν τα αρθριτικά και οι χοληστερίνες δεν σηκώνουν λίφτινγκ και βλέπεις την σιδερωμένη και απορείς: «Μα καλά, γιατί κρατάει μπαστούνι η μπέμπα; Τι έπαθε το πουλάκι μου γκρεμοτσακίστηκε;».

Έτσι που λέτε, ανοίγω κανάλι και τι βλέπω η… «ζουμίστρια»! Μια παλιά εκφωνήτρια ειδήσεων (τόσο παλιά όσο η τηλεόραση,) να είναι τόσο φρέσκια όσο δεν ήταν όσο πρωτοέλεγε τις ειδήσεις. «Και τώρα καληνύστα σας, θα τα πούμε αύριο πάλι στις έξι. Μετά έπεφτε και ο εθνικός ύμνος, κόλλαγαν και μια αφίσα τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ, εντ δατs μπέιμπυ, πήγαινε να κοιμηθείς, σαν καλό παιδί, γιατί έχεις αγώνα αύριο. Όσο για τα «ακατάλληλα,» θα τα δεις στον ύπνο σου. Αυτή λοιπόν η παλιά όσο και η Τηλεόραση, εμφανίζεται σε μεσημεριάτικη κουσκουσένια εκπομπή, (αχ τι πομπή!) και κάθεται αμίλητη, ακούνητη, αγέλαστη.

Τα χαμόγελα τα έχει πολύτιμα γιατί, αν χαμογελάς συχνά, σου σπάει το μπότοξ και γίνεται η φάτσα σου σαν να έχασες σε αγώνα μποξ. Και άντε μετά, να τα ξαναχώνεις στους επιδιορθωτάδες να σε ξαναφτιάχνουν.

Τι λες παιδί μου! Σόου Μπίζ κι ας πάθω τζίζ. Ξέρεις τι είναι το ψώνιο της διασημότητας; Δε σου ξεκολλάει εύκολα αλλά, όσο να ναι, την εξαργυρώνεις ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι. Τις θυσίες της, πάντως τις θέλει. Πρέπει να τρως σαν κότα, να αθλείσαι σαν Σουβλάκος και γενικά, να κάνεις ότι δεν γουστάρεις να κάνεις. Ακόμα κι αν είσαι σοβαρή δημοσιογράφος, πάλι τα ίδια πρέπει να κάνεις για να σε θέλει το γυαλί. Ξέρετε πόσα σκάει η Στάη για να κρατάει το σώμα σε φόρμα; Ολόκληρο γυμναστήριο έφτιαξε στο σπίτι της με όλα τα σουξουμούξου που στοίχισε 100 000 ευρώπουλα για να μην έχει να τρέχει στα ξένα γυμναστήρια. Θα μου πεις, τι είναι 100 000 ευρώ για την Μις ειδήσεις! Τίποτα, θα σου πω.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.