Ο Θάνατος ενός ντελιβερά απο έναν νεαρό που έκανε κόντρες

Nteliberas 1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ακόμη ένας θάνατος ντελιβερά   Ο διανομέας φαγητού  45 ετων πατέρας δυο παιδιών στη Θεσσαλονίκη,    παρασύρθηκε από επιβατικό ΙΧ που οδηγούσε 21χρονος αλλοδαπός

Σήμερα οι συνάδελφοι του  θα συγκεντρωθούν για να αναδειξουν για άλλη μια φορά  ότι το μεροκάματό τους έχει γίνει μεροκάματο  του τρόμου.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε  το , Σάββατο 30 Οκτωβρίου, στις 23:50, στη διασταύρωση των οδών Γ. Παπανδρέου με 25ης Μαρτίου. Ο άτυχος ντελιβεράς,  , άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά την παράσυρσή του από το ΙΧ.

η μοτοσικλέτα του 47χρονου κόπηκε στα δύο και κομμάτια της πετάχτηκαν 200 μέτρα μακριά. Ένα τμήμα μάλιστα της μηχανής παρέμενε καρφωμένο κάτω από το σπορ αυτοκίνητο. Επιπλέον, προκλήθηκαν ζημιές σε τέσσερα ακόμη σταθμευμένα οχήματα.

Έκανε κόντρα με άλλο ΙΧ, πέρασε με κόκκινο» -λένε αυτόπτες μάρτυρες για τον 21χρονο που σκότωσε 47χρονο ντελιβερά

Ο  21χρονος οδηγός του ΙΧ αμέσως μετά το τροχαίο εγκατέλειψε αβοήθητο στην άσφαλτο τον 47χρονο και απομακρύνθηκε πεζός από το σημείο. Έπειτα από ανθρωποκυνηγητό, τελικά εντοπίστηκε σε έναν πεζόδρομο, σε σχετικά κοντινή απόσταση, και συνελήφθη. Κρατείται στη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ενώ οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται από τις Αρχές

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.