Με όπλο απειλούσε και την 12χρονη κόρη της η γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό

Xalandri zevgari
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ακόμη και το παιδί της είχε απειλήσει  με όπλο η γυναίκα που πυροβόλησε το γιατρό χθες  το μεσημέρι στο Χαλάνδρι.

Η σύζυγος του 68χρονου γιατρού που βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο αποκάλυψε ότι η 49χρονη που κρατείται ακόμα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής απειλούσε πολλά χρόνια την οικογένεια, ενώ έχει στρέψει το όπλο ακόμα και στην 12χρονη κόρη τους.

Έχουν πάρει περιοριστικά μέτρα εδώ και καιρό, όχι μόνο από το σπίτι, αλλά και από την εργασία του συζύγου. «Έχουμε κάνει τόσα δικαστήρια με αυτή τη γυναίκα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήταν ελεύθερη», επισημαίνει, ενημερώνοντας παράλληλα ότι ο σύζυγός της παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση μετά το χειρουργείου. «Τη φοβόμασταν και εμείς και το παιδί, είχαμε ενημερώσει την αστυνομία αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι», συμπληρώνει.

Σήμερα το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών η 49χρονη εικαστικός από την Αλβανία, η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης επιχείρησε να δολοφονήσει στο Χαλάνδρι, τον πρώην σύντροφο της με τον οποίον είχαν ένα παιδί 13 ετών.

Η 49χρονη παραμένει κρατούμενη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει καταθέσει κάτι ουσιαστικό στους αστυνομικούς καθώς τα όσα λέει είναι κατά βάση ακατάληπτα.

Πάνω της βρέθηκαν το παλιό περίστροφο που χρησιμοποίησε, τρία μαχαίρια (σ.σ. το ένα με λάμα άνω των 15 εκατοστών), μία τράπουλα ταρώ και ένα βιβλίο με τίτλο «Η μαντική τέχνη της ταρώ» και κάποιες ιδιόχειρες σημειώσεις.

Ο γιατρός δέχτηκε τέσσερις σφαίρες, με τη μητέρα της 12χρονης κόρης του να τον πυροβολεί μπροστά στα μάτια του κοριτσιού τους, την ώρα που πατέρας και παιδί επέστρεφαν στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι, από το σχολείο.

Ο 68χρονος γιατρός υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και πλέον η κατάστασή του είναι σταθερή αλλά κρίσιμη, δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (12.11.2021) στο OPEN.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το παιδί, μέχρι τα έξι του χρόνια ζούσε με τη μητέρα του. Το 2016, όμως, κρίθηκε πως η 49χρονη εικαστικός και πρώην μοντέλο δεν μπορούσε να μεγαλώσει το παιδί και την επιμέλεια πήρε ο πατέρας, με το κορίτσι να μένει με εκείνον και την οικογένειά του στο Χαλάνδρι.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.