Ο Αλέξης Τσίπρας διέγραψε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή για τον χαρακτηρισμό ΄΄δολοφόνοι” στη Βουλή

Kourouplis 1 657356219 1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Αλέξης Τσίπρας διέγραψε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον χαρακτηρισμό «δολοφόνοι» που έκανε για τους βουλευτές της ΝΔ. Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τηλεφώνησε στην γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Όλγα Γεροβασίλη από τις Βρυξέλλες και της είπε πως ο κ. Κουρουμπλής έχει δύο επιλογές: ή να ανακαλέσει ή να διαγραφεί.

Στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε. Με την παρούσα επιστολή σαν γνωστοποιώ ότι ο βουλευτής κ. Κουρουμπλής Παναγιώτης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Νωρίτερα, η Ολομέλεια της Βουλής παραλίγο να μετατραπεί σε ρινγκ από τον χαρακτηρισμό του κ. Κουρουμπλή που έγινε με αφορμή τη μελέτη των καθηγητών Τσιόδρα και Λύτρα. Ακούγοντας τον χαρακτηρισμό «δολοφόνοι» οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος εξοργίστηκαν και ξεσηκώθηκαν διαμαρτυρόμενοι, φωνάζοντας «ντροπή» και απαιτώντας να ανακαλέσει. Ταυτόχρονα, στον κ. Κουρουμπλή επιβλήθηκε περικοπή της βουλευτικής του αποζημίωσης της τάξεως του 25% για τον μήνα Δεκέμβριο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.