Ηλεκτρονικός πλειστηριασμός για την περιουσια του Πέτρου Φιλιππίδη

C64e20adb295166c8d3e6be30425ca30 xl
Facebook
Twitter
LinkedIn

Με τα εισοδήματα του προφυλακισμένου ηθοποιού να έχουν πλέον μηδενιστεί, κοκκίνισαν τα δάνεια – Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός για το οικόπεδο και την εξοχική κατοικία στο Σοφικό έχει προγραμματιστεί για τις 19 Ιανουαρίου  – Στις 27 Απριλίου έρχεται η σειρά της μεζονέτας στο Ψυχικό με εκκίνηση στα 645.000 ευρώΗλεκτρονικός πλειστηριασμός

Με τα εισοδήματα του προφυλακισμένου ηθοποιού να έχουν πλέον μηδενιστεί, κοκκίνισαν τα δάνεια – Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός για το οικόπεδο και την εξοχική κατοικία στο Σοφικό έχει προγραμματιστεί για τις 19 Ιανουαρίου – Στις 27 Απριλίου έρχεται η σειρά της μεζονέτας στο Ψυχικό με εκκίνηση στα 645.000 ευρώ
Μετά το τσουνάμι των τελευταίων γεγονότων, όμως, οι πληροφορίες μιλούν για μεγάλες οικονομικές δυσκολίες καθώς τα εισοδήματα έχουν σχεδόν εκμηδενιστεί, με συνέπεια τα δάνεια να κοκκινίσουν.

Ετσι, όπως αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», έχει ήδη προγραμματιστεί ηλεκτρονικός πλειστηριασμός για το εξοχικό σπίτι του προφυλακισμένου ηθοποιού στην Κορινθία.

Παράλληλα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία στο Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων, υπάρχει εγγεγραμμένος πλειστηριασμός και για το ακίνητο του Ψυχικού, ο οποίος ωστόσο δεν βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών (eauction.gr).

Υπενθυμίζεται ότι ο Π. Φιλιππίδης και η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου διαθέτουν, εκτός από οικία στο Ψυχικό (μεζονέτα τριών επιπέδων), εξοχικό στο Σοφικό Κορινθίας, καθώς και το πατρικό του ηθοποιού στο χωριό Κουκλιοί στα Ιωάννινα. Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας στα τέλη του 2018, η μεζονέτα του Ψυχικού είχε προγραμματιστεί να βγει σε πλειστηριασμό από εκείνη την περίοδο, κάτι που είχε διαψεύσει τότε με δήλωσή του ο Π. Φιλιππίδης. Πρόσφατες πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι είχε προγραμματιστεί να βγει ξανά στο σφυρί, αλλά αυτό αποτράπηκε κατόπιν ενεργειών της οικογένειας.

Πηγή :Πρώτο Θέμα

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.