Βασανισμός παιδιού σε Κέντρο Φροντίδας ΑΜΕΑ

Sok
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Εικόνες ντροπής έρχονται στη δημοσιότητα καθώς βίντεο από κέντρο φροντίδας ΑμεΑ στην Αττική δείχνει εργαζόμενο να κλωτσά παιδί με αυτισμό. Ο 27χρονος φυσικοθεραπευτής παραμένει ατιμώρητος εδώ και δύο χρόνια.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άνδρας κλωτσά το παιδί και στη συνέχεια εκείνο σωριάζεται κάτω, την ώρα που τα υπόλοιπα παιδιά βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Δύο άλλες εργαζόμενες κοιτούν αρχικά εμβρόντητες ενώ στη συνέχεια η μία από τις δύο πηγαίνει προς το μέρος του 27χρονου.
Σύμφωνα με τη διευθύντρια του κέντρου φροντίδας το βίαιο περιστατικό έγινε το καλοκαίρι του 2019 και η ίδια έλαβε γνώση πέντε μέρες αργότερα. Ο 27χρονος φέρεται να αποχώρησε από την εργασία του την επομένη του περιστατικού, ενώ η διευθύντρια δήλωσε ότι αφού επικοινώνησε με τους γονείς του παιδιού, διεμήνυσε στον 27χρονο να μην ξαναεργαστεί με παιδιά.

Όπως η ίδια υποστηρίζει η ίδια σύμφωνα με το ethnos.gr, προχώρησε στην καταγγελία στις αρχές, την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, γιατί όπως ανέφερε, τώρα ήρθε σε γνώση της ότι ο εν λόγω φυσικοθεραπευτής έπιασε ξανά δουλειά σε κέντρο με παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ο 27χρονος φυσικοθεραπευτής παραμένει ατιμώρητος εδώ και δύο χρόνια – Παρέμβαση εισαγγελέα

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.