Βασανισμός παιδιού σε Κέντρο Φροντίδας ΑΜΕΑ

Sok
Facebook
Twitter
LinkedIn

Εικόνες ντροπής έρχονται στη δημοσιότητα καθώς βίντεο από κέντρο φροντίδας ΑμεΑ στην Αττική δείχνει εργαζόμενο να κλωτσά παιδί με αυτισμό. Ο 27χρονος φυσικοθεραπευτής παραμένει ατιμώρητος εδώ και δύο χρόνια.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άνδρας κλωτσά το παιδί και στη συνέχεια εκείνο σωριάζεται κάτω, την ώρα που τα υπόλοιπα παιδιά βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Δύο άλλες εργαζόμενες κοιτούν αρχικά εμβρόντητες ενώ στη συνέχεια η μία από τις δύο πηγαίνει προς το μέρος του 27χρονου.
Σύμφωνα με τη διευθύντρια του κέντρου φροντίδας το βίαιο περιστατικό έγινε το καλοκαίρι του 2019 και η ίδια έλαβε γνώση πέντε μέρες αργότερα. Ο 27χρονος φέρεται να αποχώρησε από την εργασία του την επομένη του περιστατικού, ενώ η διευθύντρια δήλωσε ότι αφού επικοινώνησε με τους γονείς του παιδιού, διεμήνυσε στον 27χρονο να μην ξαναεργαστεί με παιδιά.

Όπως η ίδια υποστηρίζει η ίδια σύμφωνα με το ethnos.gr, προχώρησε στην καταγγελία στις αρχές, την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, γιατί όπως ανέφερε, τώρα ήρθε σε γνώση της ότι ο εν λόγω φυσικοθεραπευτής έπιασε ξανά δουλειά σε κέντρο με παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ο 27χρονος φυσικοθεραπευτής παραμένει ατιμώρητος εδώ και δύο χρόνια – Παρέμβαση εισαγγελέα

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.