Συναυλία σήμερα για την ειρήνη στα Προπύλαια !

Sinavlia eirinis 678x381
Facebook
Twitter
LinkedIn

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες,  αγαπημένοι τραγουδιστές και  ηθοποιοί   ξεκάθαρα υποστηρίζουν την ειρήνη και καταδικάζουν την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.Αυτή την σημασία έχει η συναυλία που θα πραγματοποιηθεί  σήμερα 29 Μαρτίου   στα Προπύλαια στις 8 το βράδυ.

«Όταν κερδίζει ο πόλεμος, χάνει η ζωή. Να σταματήσει η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Να σιγήσουν τα όπλα. Τραγουδάμε όλοι μαζί  για την ειρήνη».  Υπογράφει η  πρωτοβουλία «Αλληλεγγύη για Ολους».

Γιώργος Νταλάρας :Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»,  τόνισε αρχικά πως σε τέτοιες συνθήκες, δεν θα έπρεπε ο κόσμος να διχάζεται.

«Γύρω μας καίγονται ολόκληρες χώρες και γίνεται πάρα πολλά χρόνια αυτό. Νομίζαμε ότι ήμασταν μια ευτυχισμένη γενιά, θυμάμαι τη μανούλα μου που μου έλεγε ότι “ο πόλεμος κάθε 30 χρόνια δεν συγκρατιέται και βγαίνει παγανιά”. Και το είπε μια γυναίκα που ήρθε μωρό από τη Σμύρνη. Φαίνεται ότι η μοίρα μας είναι να τρώει ο ένας τον άλλον, νόμιζα ότι ο κόσμος θα ωριμάσει. Δυστυχώς, γίνεται μόνο με ιδιωφέλεια και σκοτεινούς λόγους», είπε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.