Ο Κωνσταντίνος Ρήγος και ο Γιώργος Λέντζας στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 1 681x454
Facebook
Twitter
LinkedIn

Δύο διαφορετικές γενιές ανδρών, δύο άνθρωποι φαινομενικά διαφορετικοί, αλλά στον τρόπο σκέψης όμοιοι, ο Κωνσταντίνος Ρήγος και ο Γιώργος Λέντζας, κάνουν ποδαρικό στο «Σημείο συνάντησης» για το 2021, τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου, στις 00:15, και μας χαρίζουν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα κουβέντα.

Μ’ έναν κώδικα επικοινωνίας που χαρακτηρίζει τις εξομολογήσεις, ο Γιώργος Λέντζας και ο Κωνσταντίνος Ρήγος αφήνονται σε μια εξιστόρηση εμπειριών γεμάτες από συναίσθημα και ουσία.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Λέντζας μιλάει για τον ρόλο που έπαιξε ο θαυμασμός του για τη μητέρα του στις σχέσεις του με τις γυναίκες ως ενήλικας, καθώς και για τα εμπόδια που έχει συναντήσει στην καριέρα του και σχολιάζει γιατί θεωρεί άτυχη τη γενιά των σημερινών τριαντάρηδων. Ακόμη, αποκαλύπτει αν θα παρουσίαζε ξανά την ταξιδιωτική εκπομπή με την οποία έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της τηλεόρασης.

Ο χορογράφος, σκηνοθέτης και εικαστικός καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Ρήγος αποκαλύπτει πώς γεννήθηκε η αγάπη του για τον χορό, γιατί ένιωθε έντονα την απώλεια του πατέρα του καθώς μεγάλωνε, αλλά και τι νοσταλγεί από τη δεκαετία του ‘80. Επίσης, εξηγεί πώς ένας διευθυντής μπαλέτου της Λυρικής μπορεί ταυτόχρονα να σκηνοθετεί και μουσικά βιντεοκλίπ αδιαφορώντας για πάσης φύσεως στερεότυπα.

Ένα «Σημείο συνάντησης», όπου οι προσωπικές ιστορίες λειτουργούν ως πολύτιμα μαθήματα ζωής και πυξίδα για όποιον τις ακούει.

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς
Σκηνοθεσία: Χαράλαμπος Γιαννακάκης
Διεύθυνση παραγωγής: Production House

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.