Γονείς συνελήφθησαν γιατί άφηναν τα παιδιά τους να ζουν με ποντίκια και κατσαρίδες

Shutterstock 75670843
Facebook
Twitter
LinkedIn

ΟΙ αστυνομικές αρχές στον Άγιο Παντελεήμονα προχώρησαν στη σύλληψη των γονιών των τριών ανήλικων παιδιών που ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια στο σπίτι.

Τα τρία ανήλικα παιδιά ζούσαν στο σπίτι τους σε συνθήκες πλήρους παραμέλησης και εξαθλίωσης σύμφωνα με καταγγελίες από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Όπως ανέφερε το Χαμόγελο του Παιδιού με ανάρτηση στο twitter τα τρία παιδιά «ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά».

Παράλληλα έκανε γνωστό πως «πρόκειται για τρία παιδιά ελληνικής καταγωγής. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κακοποιούσε και τον πατέρα. Έπειτα από καταγγελία, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα». Η καταγγελία για την κατάσταση που ζούσαν τα παιδιά έγινε στις 20 Φεβρουαρίου και στις 21 Φεβρουαρίου έφτασε η υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα.

«Οι άνθρωποι του Χαμόγελου του Παιδιού μεταφέρουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους και να λάβουν τις πρώτες βοήθειες» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.