Εξαφάνιση 15χρονης με τη μέθοδο των «lover boys» Προσοχή τεράστιο κύκλωμα

Exafanisi xamogelo 1536x846
Facebook
Twitter
LinkedIn

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές από την εξαφάνιση της 15χρονης Φωτεινής Γιαννοπούλου από το Περιστέρι.

Από το χαμόγελο του παιδιού εκφράζονται φόβοι για μπλέξιμο της 15χρονης σε κύκλωμα Ρομά, αφού αποπλανήθηκε με τη μέθοδο των «lover boys», δηλαδή έπεσε το θύμα κάποιου «έρωτα» νεαρού επιτήδειου που γνώρισε στο διαδίκτυο.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος, μιλάει στο newsit.gr και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι “το τελευταίο διάστημα έχουμε πολλά τέτοια περιστατικά που δεν βγαίνουν στη δημοσιότητα Η κοπέλα έχει μπλέξει σε κύκλωμα Ρομά, οι οποίοι πείθουν τις κοπέλες πως ανήκουν στη φυλή τους για να τις αποπλανούν. Την έμπλεξαν σε μια διαδικασία που μερικές φορές δεν έχει και γυρισμό, γιατί την μπλέκουν σε καταστάσεις περίεργες, την εγκλωβίζουν, παραποιούν καταστάσεις στο περιβάλλον της.

Η οικογένεια δεν ήξερε τίποτα γι’ αυτές τις σχέσεις, οι οποίες δημιουργούνται μέσα από τα social media και είναι ένα φαινόμενο που πρέπει να ταρακουνήσει την κοινωνία και να προστατεύσουμε τα παιδιά γιατί υπάρχει πρόβλημα.

Μιλάμε για μια κατάσταση κάποιων κυκλωμάτων που εκμεταλλεύονται κυρίως κορίτσια και “πουλάνε” αυτό που λέμε “έρωτα” μέσα από το διαδίκτυο σε προσωπικό επίπεδο και την έχουν βάλει τόσο πολύ μέσα σε αυτό που παρουσιάζεται ότι και αυτή κατάγεται από εκεί. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, στις 19/4 το απόγευμα, την πήραν δύο γυναίκες Ρομά”.

«Στο παρελθόν είχαμε παιδί που δυστυχώς δεν καταφέραμε να το σώσουμε, από αυτά τα κυκλώματα, είναι τώρα ενήλικη και είναι μέσα στην πορνεία» καταλήγει ο κ. Γιαννόπουλος.

Η Φωτεινή Γιαννοπούλου, έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.60 μ. και έχει κανονικό βάρος.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, σκούρο γκρι κολάν nike και μαύρα αθλητικά παπούτσια nike.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.