Βούλα: Επεσε ο αέρας αλλά οι φλόγες βρίσκονται γύρω απο το κοιμητήριο

Purkagia bilia
Facebook
Twitter
LinkedIn

Στις 23.00 το βράδυ οι φλόγες βρίσκονταν κυρίως στην περιοχή γύρω από το κοιμητήριο τους Βούλας καθώς υπάρχουν αρκετές εστίες.

Ο εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννης Αρτοποιός, ενημέρωσε πως η εικόνα της πυρκαγιάς στην Άνω Βούλα είναι καλύτερη και παραμένουν μόνο διάσπαρτες εστίες. Ωστόσο παραμένει σε εξέλιξη κυρίως το μέτωπο προς τα νεκροταφεία.

Η φωτιά είναι σε εξέλιξη σε πολλές εστίες κυρίως σε δύσβατη περιοχή αλλά έχουν κοπάσει οι άνεμοι και δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος επέκτασης ενώ αντιμετωπίζεται από ισχυρές επίγειες δυνάμεις που είναι σε πλήρη ανάπτυξη στην περιοχή. Όπως λένε τα στελέχη της Πυροσβεστικής θα δοθεί ολονύχτια μάχη με τις φλόγες μέχρι το πρώτο φως της ημέρας που θα επιχειρήσουν και τα εναέρια μέσα.

Συνολικά επιχειρούν 171 πυροσβέστες με 56 οχήματα, 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων καθώς και εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ. Σύμφωνα με πηγές από το Πυροσβεστικό Σώμα οι δυνάμεις αναμένεται να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο τις πρωινές ώρες. Πριν πέσει ο ήλιος επιχειρούσαν και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης αποτελούμενος από αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.