Επέζησε απο το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και δεκαεννιά χρόνια μετά ο Ανέστης αυτοκτόνησε

L9 696x472 1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Ανέστης ήταν στη λίστα των παιδιών που διασώθηκαν απο εκείνο το τραγικό δυστύχημα που είχε παγώσει όλη την Ελλάδα  το 2003 στα Τέμπη

Είχαν σκοτωθεί 21 μαθητές. Ο  Ανέστης για μήνες στην εντατική ξεπέρασε τον κίνδυνο και έζησε αλλά δεν μπόρεσε  αν και προσπάθησε  να ξεπεράσει τον θάνατο των συμμαθητών του. Δεκαεννιά χρόνια μετά  την  Κυριακή πήρε μια καραμπίνα και αυτοκτόνησε. Ηταν 35 χρονών..

Ήταν Κυριακή 13 Απριλίου 2003, όταν 21 μαθητές που επέστρεφαν στο Μακροχώρι Ημαθίας από σχολική εκδρομή στην Αθήνα έχασαν ακαριαία τη ζωή τους σε ένα από τα πιο τρομακτικά τροχαία δυστυχήματα που έγιναν ποτέ στην Ελλάδα.

Το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν οι μαθητές, βρισκόταν στην κοιλάδα των Τεμπών με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη. Στο αντίθετο ρεύμα κινούνταν ένα φορτηγό που μετέφερε νοβοπάν από τον Προβατώνα του Έβρου. Ο οδηγός έχασε ξαφνικά τον έλεγχό του και συγκρούεται πλαγιομετωπικά με το λεωφορείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραγικό θάνατο που είχαν 21 μαθητές και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στην εξόδιο ακολουθία του 35χρονου που έδωσε τέλος στη ζωή του με δίκαννο κυνηγετικό όπλο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.