Μύκονος :Διάρρηξη σε σπίτι επιχειρηματία -1.000.000 ευρώ τα κλοπιμαία !

Egklima mikonos madata 476307626 850x560
Facebook
Twitter
LinkedIn

Διάρρηξη  σε έπαυλη επιχειρηματία με 1.000.000 λεία που ”απεκόμισαν” οι δράστες

Η διάρρηξη έγινε την ώρα που ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας κοιμόταν με την οικογένειά του, μέσα στην έπαυλη και η Μύκονος τις τελευταίες ώρες παραμένει ανάστατη από τα στοιχεία που αποκαλύπτονται. Ο δράστες κατάφεραν να τρυπώσουν και να βουτήξουν μετρητά και κοσμήματα άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ήταν αθόρυβοι και δεν ξύπνησαν κανέναν τα λεπτά που έμειναν μέσα.

Η διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (17-07-2022). Κανείς από το ζευγάρι και τα παιδιά που κοιμόντουσαν δεν αντιλήφθηκε τους κακοποιούς που εισέβαλαν στην έπαυλή τους στο Αγράρι. Άλλωστε, εκτιμάται ότι πρόκειται για “επαγγελματίες” του είδους, καθώς η πρώτη τους δουλειά ήταν να εξουδετερώσουν τις κάμερες ασφαλείας.

Στη συνέχεια, ερεύνησαν ανενόχλητοι όλα τα δωμάτια στην έπαυλη, απ’ όπου άρχισαν να αρπάζουν αθόρυβα χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Όταν συγκέντρωσαν όσα βρήκαν, έσπευσαν να εξαφανιστούν χωρίς να αφήσουν πίσω τους ίχνη.

Οι ένοικοι αντιλήφθηκαν την κλοπή «μαμούθ» το πρωί και ειδοποίησαν την υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου, που ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες.

Πηγή:Newsit

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.