Νίκος Κοτζιάς: Ποτέ δεν είπα ότι με παρακολουθούσε ο Τσίπρας!

4693448
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ηγραμμή του συμψηφισμού που ακολούθησε ο Μητσοτάκης χθες στην Βουλή έχει καταρρεύσει σε όλα τα επίπεδα, με το Πρωθυπουργό να είναι πιο εκτεθειμένος από ποτέ. Μετά τις διαψεύσεις των Γιάννη Βαρουφάκη, Νάντια Βαλαβάνη και Γιάννη Πανούση, σχετικά με τις δήθεν παρακολουθήσεις από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ  και τον Αλέξη Τσίπρα,  έρχεται άλλο ένα ηχηρό πολιτικό «χαστούκι», αυτή την στιγμή από τον Νίκο Κοτζιά.

Σε δήλωση του ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών αναφέρει, ότι ουδέποτε έχει υποστηρίξει ότι τον παρακολουθούσε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε ότι ο Μητσοτάκης βασίζεται σε πρακτικές πολιτικές απάτης, καθώς λέει ψέματα για να γίνει πιστευτό το αφήγημά του.

Δήλωση του πρώην Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά

«Τα τελευταία χρόνια ο κ. Μητσοτάκης με συκοφαντεί συστηματικά και λέει ψέματα για μένα χωρίς αναστολές. Χθες στη Βουλή υποστήριξε ότι έχω δηλώσει ότι με παρακολουθούσε ο Αλέξης Τσίπρας. Κάτι που δεν έχω κάνει. Ζήτησα και πήρα σήμερα τα πρακτικά της Βουλής. Ο κος Μητσοτάκης με επικαλείται και για να γίνει πιστευτός εμφανίζεται να καταθέτει «συνοδευτικά έντυπα», δήθεν τεκμηρίωσης, αλλά σε κανένα από όλα αυτά δεν γίνεται αναφορά σε δικές μου δηλώσεις, ούτε καν αναφέρονται στο όνομά μου. Αναρωτιέμαι, μήπως αυτό λέγεται Πολιτική Απάτη ενώπιον του ελληνικού κοινοβουλίου;»

Το Βατερλώ του Μητσοτάκη στην Βουλή και τα ψέματα που διατύπωσε και διαψεύστηκαν από όλους τους εμπλεκόμενους, δείχνουν ένα Πρωθυπουργό σε πανικό, που πλέον δεν έχει καμία πολιτική αξιοπιστία, καθώς βυθίζει την πολιτική ζωή στον διχασμό για να επιβιώσει πολιτικά.

Πηγή: Αυγή.γρ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.