Πρέβεζα: Εκρηξη απο φιάλη προπονίου -Δύο νεκροί και ένας τραυματίας

Pyrosvestes scaled
Facebook
Twitter
LinkedIn

Δύο ύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι o τραγικός απολογισμός από την έκρηξη που σημειώθηκε περίπου στις 15:30 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στην περιοχή Χόχλα Καναλακίου στην Πρέβεζα.

Η έκρηξη έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την ώρα που οι δύο άτυχοι εργαζόμενοι, επιχειρούσαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση.

Οι δύο εργαζόμενοι που έχασαν τη ζωή τους, ένας 39χρονος από την περιοχή και ένας 40χρονος αλλοδαπός, μαζί με τον 49χρονο τραυματία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που έβγαλε από τα σπίτια του κατοίκους των γύρω περιοχών. Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικά και περιπολικά οχήματα όπου απέκλεισαν την επιχείρηση. Στο σημείο παραμένουν ακόμη δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

.Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι στην Πρέβεζα μετά την ισχυρή έκρηξη σε μονάδα εκτροφής πέστροφας στο Καναλάκι. Δύο άτομα σκοτώθηκαν και άλλο ένα τραυματίστηκε σοβαρά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εξερράγη μπουκάλα προπανίου και ο εκκωφαντικός θόρυβος από την έκρηξη ξεσήκωσε ολόκληρη την περιοχή. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, έχουν ξεκινήσει να παίρνουν καταθέσεις, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια της τραγωδίας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.