Το συγκρότημα Madrudaga στο Καλλιμάρμαρο , το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου

Mail (2)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου με τους ήχους το νορβηγικού συγκροτήματος   θα γεμίσει το Καλλιμάρμαροι. Το  συγκρότημα  έρχεται ακόμα μια φορά στη χώρα μας, σε μια στιγμή, που όπως είπαν ,σε συνέντευξη Τύπου  περιμένουν να είναι η καλύτερη της καριέρας τους.
Mail
Το συγκρότημα καλωσόρισε στην πάντα φιλόξενη γι’ αυτούς Αθήνα η Πρέσβης της Νορβηγίας, κα Lajla Brandt Jakhelln που μεταξύ άλλων είπε: “ως Νορβηγοί είμαστε και ροκ και συναισθηματικοί” ενώ τη συνέντευξη συντόνισε η Βάσια Τζανακάρησυγγραφέας και μεταφράστρια.

Στην εισαγωγική της προσφώνηση, η κα Τζανακάρη περιέγραψε τις αναμνήσεις της από την τελευταία φορά που οι Madrugada βρέθηκαν στην πόλη, πριν από 5 μήνες. Τους θυμάται ακόμα να εμφανίζονται ανάμεσα στο πλήθοςεπιβλητικοί, με το δωρικό ροκ στυλ τους (μαυροντυμένοι και με καουμπόικες μπότες), να αποπνέουν κάτι διαφορετικό από εμάς τους υπόλοιπους, έναν ζωτικό αέρα ηρεμίας.
Οι Madrugada απάντησαν με θέρμη και ειλικρίνεια στις ερωτήσεις των Ελλήνων εκπροσώπων του τύπου μιλώντας για όλα. Ανακοίνωσαν μάλιστα ότι αύριο, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου κυκλοφορούν 4 καινούργια τραγούδια.

Mail (3)Mail (1)
Μάλιστα το ένα τραγούδι τους είναι με την Ane Brun, αγαπημένη φίλη και ειδική προσκεκλημένη των Madrugada στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Η Ane έστειλε μήνυμα μέσω βίντεο στο οποίο είπε:

«Γεια σε όλους! Είμαι η Αν Μπρουν. Ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα και να τραγουδήσω μαζί με τους υπέροχους φίλους μου, Madrugada. Η βραδιά που θα ζήσουμε θα μας μείνει αξέχαστη! Τα λέμε εκεί».

Hello everyone, I’m Ane Brun. I can’t wait to come to Athens and sing with my amazing friends, Madrugada. This will be a night to remember. See you!

Η Ane είναι μια από τους Νορβηγούς καλλιτέχνες που θαυμάζουν περισσότερο ενώ όλα αυτά τα χρόνια της σπουδαίας καριέρας τους, τους έχει συντροφεύσει επί σκηνής πολλές φορές.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.