Και οι τηλεοπτικές άδειες πάνε…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράφει η Λαμπριάνα Κυριακού

Πολλά θα είναι τα θαύματα του Αυγούστου στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι και πολλές οι ανατροπές. Όπως και να έρθουν τα πράγματα η 4η εξουσία – που είχε γίνει  εμφανώς η 1η , δηλαδή οι καναλάρχες,  θα πάψουν να έχουν δια μέσω των δικτύων τους  τις πόρτες ανοιχτές σ’ αλλού  είδους  «δουλειές».

Σύμφωνα λοιπόν  με πληροφορίες μας, ο γνωστός  καναλάρχης,  που συμμετέχει με τρεις διαφορετικές προτάσεις και ονομασίες,  κινδυνεύει να χάσει την τηλεοπτική του επιχείρηση που έχει μέχρι σήμερα.

Ωστόσο κανένας εργολάβος δεν θα πάρει άδεια, όπως κι αυτοί που φέσωσαν τον ελληνικό λαό με θαλασσοδάνεια  και δεν έδιναν ούτε αγγελιόσημο, αλλά  ούτε και στο κράτος τους ήταν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Επικρατέστεροι είναι: ο κ.Μαρινάκης, που δεν έχει χρηματοδοτηθεί,  ούτε ένα ευρώ  από το Κράτος, ο κ. Κυριακού με τον «Αντέννα», ο κ.Κοντομηνάς με τον «Alpha», ο κ.Βρυώνης με το «Ε», αλλά και το θέμα του Σκάϊ παίζεται πολύ δυνατά, γιατί οι εργαζόμενοι είναι ένα ισχυρό χαρτί  και ο φάκελος που έχουν υποβάλλει άψογος.

Τώρα το ΜEGA που είναι πολύ σοβαρό θέμα των εργαζομένων όπως ειπε και ο κ. Καμπουράκης στην πρωινή εκπομπή τους,  έχουν αφήσει οι μεγαλομέτοχοι στο έλεος της ανεργίας.

Όμως ένα μεγάλο ποσοστό εργαζομένων θα απορροφηθεί   και από τις καινούργιες συχνότητες  αλλά και από τα ήδη υπάρχοντα ΜΜΕ..

Βέβαια σε αυτή τη χώρα είναι απρόβλεπτη… ίσως η ανακατάταξη ν αλλάξει και πάλι!!

Αναμένουμε!!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.