Πολυτεχνειούπολη …Οι πληγές του Φαραώ

Zografou9
Facebook
Twitter
LinkedIn

Έτοιμος για μακελειό φαίνεται ότι ήταν ο «Έσκο» ο 30χρονος Αλβανος κακοποιός που συνελήφθη στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου το πρωί της Τρίτης και ο οποίος ήταν ο αρχηγός στις δύο από τις τρεις συμμορίες που είχαν ως ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες.

Οι 32 συλληφθέντες φαίνεται, δε, ότι είχαν κάνει «τσιφλίκι» τους τις φοιτητικές εστίες με εννέα εξ αυτών να μένουν μόνιμα σε αυτές και 12 από αυτούς να χρησιμοποιούν περιστασιακά τους χώρους «διαλέγοντας» ποια δωμάτια ήθελαν και ληστεύοντας τους φοιτητές που έμεναν σε αυτά πριν να καταλάβουν τον χώρο.

Από εκέι διέπρατταν ληστείες έχοντας και σχέσεις εποπτείας με την τρίτη σπείρα η οποία είχε πεδίο δράσης την διακίνηση ναρκωτικών.

Όπως αποκάλυψαν αστυνομικές πηγές την ώρα της επιχείρησης της ΕΛΑΣ στις φοιτητικές εστίες, πραγματοποιήθηκε και μια δεύτερη επιχείρηση στο οίκημα στο οποίο διέμενε ο 30χρονος Αλβανός. Σε αυτή την επιχείρηση οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη μητέρα του, τη σύζυγό του και το ενός έτους παιδί τους.

Τότε ο «Έσκο» φέρεται να πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου και εκεί να απείλησε και να εξύβρισε αστυνομικούς. Στη συνέχεια ο 30χρονος κακοποιός πήγε στην Πολυτεχνειούπολη για να πάρει όπλα και εκεί «έπεσε πάνω» στην ανθυπαστυνόμο την οποία αναγνώρισε από το αλεξίσφαιρο γιλέκο. Σε εκείνη τη στιγμή ήταν που τυφλωμένος από το μένος κατά των αστυνομικών επιτέθηκε στην ανθυπαστυνόμο με κατσαβίδι με την αστυνομικό να τον πυροβολεί στα πόδια.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.