Κιβωτός: «Ο 19χρονος λέει ψέματα. Εμένα με απειλήσανε από το “στρατόπεδό” του» – Νέα μαρτυρία

Κιβωτός του κόσμου
Facebook
Twitter
LinkedIn

Κιβωτός του Κόσμου: Πρώην φιλοξενούμενος και νυν εργαζόμενος της «Κιβωτού» μιλά αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για το πώς εκτιμά ο ίδιος τις καταγγελίες ενάντια στην οργάνωση και τον πατέρα Αντώνιο.

Ο Τσαμπίκος είναι πρώην φιλοξενούμενος της «Κιβωτού» και σήμερα εργάζεται ως οδηγός στη δομή της Χίου. Όπως δηλώνει ήταν μία κίνηση που έκανε με τη θέλησή του. Μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για τις κατηγορίες που ακούγονται σε βάρος του πατέρα Αντωνίου αλλά και για τη δική του σχέση με τον ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ερωτώμενος αρχικά για τις τιμωρίες, τις λεγόμενες «συνέπειες» που έβαζαν οι παιδαγωγοί στα παιδιά των δομών απαντά: «Τι πάει να πει τιμωρία, δηλαδή ποια τιμωρία; Να σας πω κάτι, έχω “φάει” κι εγώ τιμωρία. Με έχει κάνει παρά πολύ δυνατό, γιατί ήμουν ένα παιδί περίεργο, είχα μία συμπεριφορά απαράδεκτη».

Και συνεχίζει: «Όταν ακούω τα άλλα παιδιά να λένε ότι τα κλείδωναν σε δωμάτια, “πέφτω από τα σύννεφα”».

Πώς χαρακτηρίζει τον Πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα

Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα, «γονείς του». «Έχω κακοποιηθεί πάρα πολύ από την οικογένειά μου, άμα δεν υπήρχε αυτός (ο πατέρας Αντώνιος) να μου δώσει ζωή, δεν ξέρω πού θα ήμουνα» αναφέρει.

Αποκαλύπτει πως η μητέρα του μία μέρα τον πέταξε στο δρόμο και κοιμόταν για ένα μήνα στα παγκάκια. «Μέχρι που με μάζεψε το “Χαμόγελο του Παιδιού”, έκατσα τρία χρόνια σε τρεις τοίχους μέσα στο νοσοκομείο. Και μετά βρέθηκε η “Κιβωτός” στο δρόμο μου» σημειώνει.

Τι λέει για το 19χρονο

Αναφορικά με τον 19χρονο πρώην φιλοξενούμενο που έκανε την καταγγελία για την ασέλγεια δηλώνει πως τον γνωρίζει και πως όσα λέει είναι ψέματα.

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανε, τι κέρδος έχει από αυτό. Εμένα με απειλήσανε από το “στρατόπεδό του”. Μου είπαν πως εάν δεν σταματήσω θα ανεβάσουν βίντεο που θα με “κάψει”. Τους είπα “καν’ τε ό,τι θέλετε”» αποκαλύπτει.

Λέει πως του είναι αδύνατον να πιστέψει την όποια κατηγορία εις βάρος του πατέρα Αντωνίου. «Ο άνθρωπος κόπιασε να μεγαλώσει πόσα παιδιά, έκανε…και τον πετάξανε έξω από το σπίτι του» προσθέτει.

Αναφέρει πως μία περίοδο μισούσε πολύ τη μητέρα του και είχε εξομολογηθεί στον πατέρα Αντώνιο πως «μία μέρα θα τη σκοτώσει». «Μου λέει “παιδί μου, δεν αξίζει. Συγχώρεσέ την, δώσε μία τελευταία ευκαιρία”. Αυτή είναι η πλύση εγκεφάλου» απαντά ο πρώην φιλοξενούμενος σε αντίστοιχη ερώτηση.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.