Βερύκιος στο Ειδικό Δικαστήριο : Οι καναλάρχες στοχοποίησαν τον Ν. Παππά!

Dagdagda 2 1 600x400
Facebook
Twitter
LinkedIn

Για στοχοποίηση του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά έκανε λόγο ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, κατά τη διάρκεια της κατάθεσή του στη δίκη των Παππά – Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Αίσθηση προκάλεσε η μαρτυρία του δημοσιογράφου  Δήμου  Βερύκιου, που  έκανε λόγο για στοχοποίηση του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος (και στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά) αποκάλυψε την τακτική ορισμένων καναλαρχών, λέγοντας πως «στη στρατηγική μας να ρίξουμε τον διαγωνισμό, έπρεπε –για να εικονοποιήσουμε την οργή– να στοχοποιήσουμε τον Παππά». Πρόσθεσε πως «οι καναλάρχες συναντώνται, μιλάνε, έχουν κοινή στρατηγική κάποιες φορές. Ο Ν. Παππάς τιμωρήθηκε από τους έχοντες τη δύναμη και την εξουσία των μίντια».

Συνεχίζοντας την κατάθεσή του, ο γνωστός δημοσιογράφος υπογράμμισε ότι «δεν έχω ούτε ένα στοιχείο κατά του Ν. Παππά για να του τη “ρίξετε”».

«Το ραντεβού Κοντομηνά – Καλογρίτσα κλείστηκε μετά από επικοινωνία των δύο. Ο Καλογρίτσας τηλεφώνησε πρώτος. Μετά το ραντεβού, ο Κοντομηνάς μού είπε: Τελικά, ο Καλογρίτσας δεν είναι “δικός” τους (σ.σ. της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ)», επεσήμανε ο Δ. Βερύκιος.

Πηγή :Το Ποντίκι

Στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου κάθεται ο πρώην Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς για τους χειρισμούς του στην υπόθεση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.