Η Ευα Καϊλή καταθέτει σήμερα στο Δικαστικό Συμβούλιο  στις Βρυξέλλες

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Ευα Καϊλή θα παρουσιαστή σήμερα 10 π.μ. ώρα Ελλάδος  στο Δικαστικό Συμβούλιο  στις Βρυξέλλες

Η διαδικασία αναμένεται να γίνει κεκλεισμένων των θυρών και να ολοκληρωθεί έως το μεσημέρι. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις από τις βελγικές αρχές.

Χθες, η Ελληνίδα ευρωβουλευτής είχε συνάντηση περίπου τεσσάρων ωρών με τους δύο δικηγόρους της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο και Αντρέ Ριζόπουλο.

Ο κ. Δημητρακόπουλος, κατά την αποχώρηση του, δήλωσε ότι η κ Καϊλή είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση – «είναι δυστυχής και λόγω του παιδιού είναι ακόμα πιο δυστυχής». «Ήμασταν πολλές ώρες με την κυρία Καϊλή. Αύριο είναι μια μέρα που κρίνεται η προσωπική της ελευθερία και δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό από την ελευθερία», τόνισε.

«Δεν θα κάνω καμία δήλωση για την ουσία της υπόθεσης. Άλλωστε αύριο το ζητούμενο δεν είναι αν είναι ένοχη ή αθώα, αλλά θα εξεταστεί αν θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη ή να μείνει στις φυλακές», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι η κ. Καϊλή ούτε είναι ύποπτη φυγής ούτε έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία. Ερωτηθείς για το τι πιστεύει ότι θα συμβεί αύριο, τόνισε ότι «ο κ. Ριζόπουλος μου είπε ότι καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής», για να συμπλήρωσε: «Με νομικά κριτήρια έχω αισιοδοξία».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.