Βέροια: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το νεκρό βρέφος – Πώς η μητέρα πέταξε το μωρό στο ποτάμι

507423
Facebook
Twitter
LinkedIn

Το άτυχο βρέφος βρήκε το θάνατο από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας η οποία μετά από πιέσεις των αστυνομικών ομολόγησε την πράξη της και συνελήφθη.

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το φρικτό έγκλημα που έλαβε χώρα στη Βέροια και συγκεκριμένα στο φράγμα του Αλιάκμονα με θύμα ένα μωρό μόλις 11 μηνών.

Το άτυχο βρέφος βρήκε το θάνατο από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας η οποία μετά από πιέσεις των αστυνομικών ομολόγησε την πράξη της και συνελήφθη. Η γυναίκα φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές. Το παιδάκι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το είχε αποκτήσει εκτός γάμου και η ίδια έμενε στο σπίτι των γονιών της.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος του inveria.gr Νίκος Βουδούρης στο ραδιόφωνο του Alpha 989 και στην εκπομπή των Τάκη Χατζή και Γιώργου Ευγενίδη, δεδομένου ότι η γυναίκα είχε περιστασιακές σχέσεις, πρόσφατα υπεβλήθη σε εξέταση DNA άνδρας ο οποίος ήταν ο πατέρας του βρέφους. Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος κατά δικές του πληροφορίες, ο άνδρας είχε κινηθεί νομικά προκειμένου να πάρει την επιμέλεια του παιδιού.

Το χρονικό της φρίκης

Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου οπότε η 30χρονη γυναίκα πήρε το μωρό και είπε στους γονείς της ότι θα πάει για αλλαγή χρόνου σε φιλικό σπίτι. Η ίδια μπήκε σε ταξί και πήγε στο φράγμα του Αλιάκμονα όπου εγκατέλειψε το βρέφος στα παγωμένα νερά του ποταμού. Στη συνέχεια πήρε ξανά ταξί και πήγε στην Αλεξάνδρεια όπου και φέρεται να διέμεινε σε ξενοδοχείο.

Την κατήγγειλαν οι γονείς της

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της χωρίς το παιδί. Σε ερωτήσεις των γονέων της για το παιδί, δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις. Οι γονείς της ανέφεραν το γεγονός στην αστυνομία η οποία επιλήφθηκε της υπόθεσης. Τελικά, το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου 2023 η 30χρονη ομολόγησε την πράξη της και υπέδειξε το σημείο στο οποίο έριξε το άτυχο βρέφος. Η γυναίκα συνελήφθη, ενώ στο σημείο μετέβησαν άνδρες της ΕΜΑΚ όπου ανέσυραν νεκρό το μόλις 11 μηνών βρέφος.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.