ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 29χρονη μητέρα πέταξε το 11 μηνών κοριτσάκι της στον Αλιάκμονα!

Fragma aliakmona 790x400
Facebook
Twitter
LinkedIn

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, 29χρονη γυναίκα έφυγε με το 11 μηνών κοριτσάκι της από το χωριό Σταυρό Ημαθίας, όπου ζούσε με τους γονείς της, πήγε στο φράγμα του Αλιάκμονα και εγκατέλειψε το μωρό στα παγωμένα νερά. Αμέσως μετά, έφυγε για Αλεξάνδρεια και διέμεινε σε ξενοδοχείο, όπου πέρασε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Την επομένη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, επέστρεψε στο σπίτι της χωρίς το παιδί και σε ερωτήσεις των γονιών της για το πού βρίσκεται το παιδί, δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άρχισαν έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Η γυναίκα αρχικά έπεφτε σε αντιφάσεις, υποστηρίζοντας ότι το μωρό το είχε αφήσει κάπου, αλλά μετά από πιέσεις των αστυνομικών ομολόγησε ότι έριξε το μωρό στον ποταμό Αλιάκμονα.

Τελικά το βρέφος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από αστυνομικούς στο φράγμα του Αλιάκμονα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας στις 2.30 τα ξημερώματα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.