Θεοφάνεια Σε ποιες περιοχές θα εορτάσουν Πρωθυπουργός και Αρχηγοί των Κομμάτων

Theofania 1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Θεοφάνεια στην Γαύδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο ακριτικό νησί, ώστε να παραστεί στην τελετή Αγιασμού των υδάτων.

Στην Γαυδο π κ. Μητσοτάκης θα ταξιδέψει   με ελικόπτερο στο νησί, ενώ μετά την τελετή Αγιασμού των υδάτων, θα περιηγηθεί στην περιοχή.

Ο Αλέξης Τσίπρας  αποδέχθει  την πρόσκληση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για να παραστεί στον Αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά όπου θα χοροστατήσει ο Αρχιεπίσκοπος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, για τον εορτασμό των Θεοφανίων θα παρευρεθεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων, την Παρασκευή (6/1) και ώρα 11 π.μ., στην Αποβάθρα που βρίσκεται μπροστά από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα.

Ο Αλέξης Τσίπρας αποδέχθηκε την πρόσκληση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για να παραστεί στον Αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά όπου θα χοροστατήσει ο Αρχιεπίσκοπος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης   βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και επισκέφτηκε διαδοχικά τη Μεγάλη του Γένους Σχολή και το Ζωγράφειο στην  Πολη.

Σήμερα, Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023 προσκεκλημένος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα παραστεί στη θεία λειτουργία των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι και στον Αγιασμό των Υδάτων στον Κεράτιο κόλπο. Στις 12 το μεσημέρι θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.