Η τελευταία μας κουβέντα με τον Κίμωνα Τρουπή

Screenshot 3
Facebook
Twitter
LinkedIn

της Δήμητρας Γκουντούνα

Την προηγουμένη  ημέρα του θανάτου του, ο Κίμων Τρουπής, η Δέσποινα Μακρινού, η Λαμπριάνα Κυριακού και εγώ συζητούσαμε στο γραφείο του  οικονομικού συμβούλου του aVecnews, Κώστα Αγγελάκη, για την πορεία του site.

Θα σας μεταφέρω λοιπόν την κουβέντα μας. Δεν θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους αναγνώστες  αυτή η συνάντηση εάν δεν ήταν η τελευταία με τον Κίμωνα Τρουπή. Δε θα σας  περιγράψω  τα δικά μας συναισθήματα, γιατί θα εκνευριζόταν ο Κίμωνας, αλλά από την κουβέντα μας ίσως διακρίνεται  την προσωπικότητα  του δημοσιογράφου που θρηνεί σήμερα ένα μεγάλο κομμάτι των συναδέλφων μας.

– Κ. Αγγελλάκης:  Μπράβο παιδιά καλά πάτε αλλά από διαφήμιση τι γίνεται;

-Τρουπής: Καλοδεχούμενες οι διαφημίσεις  για να κάνουμε και καμιά πρόσληψη. Από την άλλη συμφωνούμε με την Δήμητρα ,μακριά οι τράπεζες από εμάς γιατί παίρνουν τα σπίτια του κόσμου…

-Αγγελάκης: Προσγειωθείτε παιδιά…

Γέλια, πειράγματα στην υπεύθυνη της …”Guardian΄΄

-Τρουπής: “Συνάδελφοι, ταξιδεύω με το όχημα της δημοσιογραφίας δεκαετίες τώρα και δεν είχα  ποτέ συναντήσει τόση μαζική βία ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες όσο στις μέρες μας.  Όχι δεν θ΄ αφορίσω τα παιδιά που αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους  μέσα από την διαφημιζόμενη βία των εντύπων  καναλιών  των μέσων μαζικής δικτύωσης.

Η Ομάδα μας κάνει μια μεγάλη έρευνα για κάποιες  περίεργες προσωπικότητες που έχουν παρεισφρήσει στα ραδιόφωνα και προβάλλουν ναρκωτικά και εύκολο πλουτισμό. Στις λυγερόκορμες Κυρίες που ουδεμία σχέση έχουν με την δημοσιογραφία.

Μ΄ αυτό το σκεπτικό θα επιβιώσουμε: Δεν ξέρω σ΄ αυτή την ομάδα τα περισσότερα μέλη είναι του Πειθαρχικού ας παίξουν σωστά τον ρόλο τους. Για τη νέα γενιά βρε παιδιά, έρχονται σπουδαία μυαλά μην τα αφήσουμε να μουχλιάσουν…”

Αυτή ήταν η τελευταία μας κουβέντα…

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.