Κιβωτός του Κόσμου: Στις 3 Φεβρουαρίου στον εισαγγελέα για ανωμοτί κατάθεση ο πατέρας Αντώνιος

Antonios 4 e1669389665824
Facebook
Twitter
LinkedIn

Την ερχόμενη εβδομάδα οι αρμόδιοι εισαγγελείς αναμένεται να λάβουν και το τελικό πόρισμα για την παράλληλη έρευνα για τα οικονομικά της Κιβωτού

Εξελίξεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Την ερχόμενη Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου,  θα παρουσιαστεί στον εισαγγελέα για ανωμοτί κατάθεση ο πατέρας Αντώνιος, ως ύποπτος για την διάπραξη ενός κακουργήματος και ενός πλημμελήματος, μετά από προθεσμία που είχε λάβει στις 10 Ιανουαρίου για να προετοιμαστεί.

Ο κληρικός καλείται να αντικρούσει τις καταθέσεις που έχουν στα χέρια τους οι δύο εισαγγελείς Ανηλίκων για σεξουαλικές πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών, αλλά και για σωρεία κακοποιητικών και προσβλητικών συμπεριφορών σε βάρος πολλών άλλων παιδιών.

Σύμφωνα με τον Θεοδόση Πάνου στους «Δεκατιανούς» του ΣΚΑΪ, στις 3 Φεβρουαρίου, οι δικηγόροι του π. Αντωνίου, αναμένεται να καταθέσουν το απολογητικό του υπόμνημα σχετικά με τις καταγγελίες του 19χρονου σήμερα, πρώην φιλοξενούμενου σε σπίτι της “Κιβωτού” σε πόλη της επαρχίας, και ενός αγοριού 15 ετών.

Παράλληλα, την ερχόμενη εβδομάδα οι εισαγγελείς αναμένεται να λάβουν και το τελικό πόρισμα για την παράλληλη έρευνα σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα της Κιβωτού.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.