Παιχνίδι κατασκόπων στην Αθήνα! Video ANT1 αποκλειστικές πληροφορίες

Pro
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

Παιχνίδι  κατασκόπων εκτυλίσσεται  στη Χώρα μας. Σύμφωνα με την ΕΥΠ Πρωταγωνίστρια  η «Μαρία Τσάλλα» γνωστή στη γειτονιά της στο Παγκρατι  ως άνθρωπος φιλικός με όλους ενω  είχε ένα άλλο πρόσωπο καθώς ήταν κατάσκοπος με το πραγματικό της όνομα να είναι Ιρίνα Αλεξάντροβνα Σμίρεβα.

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου,  ο Τάσος Τέλλογλου παρουσιάζει αποκλειστικές πληροφορίες για την Ρωσίδα κατάσκοπο που ανακοίνωσε η ΕΥΠ πως ζούσε με πλαστή ταυτότητα στο Παγκράτι. Επίσης, απόψε παρουσιάστηκε και η φωτογραφία της Ρωσίδας κατασκόπου

Στην Ελλάδα και σε όσους τη γνώριζαν παρουσιαζόταν ως «Μαρία Τσάλλα», παιδί μεταναστών από τη Μόσχα που είχε έρθει στη χώρα μας το 2018 και ένα χρόνο αργότερα δημιούργησε ένα κατάστημα χειροτεχνίας και πλεκτικής στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην οδό Αρριανού στο Παγκράτι.

Η συγκεκριμένη γυναίκα φαίνεται πως έχει σύζυγο Ρώσο επίσης μυστικό πράκτορα στη Βραζιλία, και πως χρησιμοποιούσε ταυτότητες νεκρών και νηπίων που έχουν αποβιώσει για να φέρνει στην Ελλάδα είτε Ρώσους βαρυποινίτες είτε άλλους κατασκόπους, οι οποίοι στη συνέχεια διασκορπίζονται σε άλλες χώρες της Ε.Ε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.