Πλεύση Ελευυθερίας : Φουρτούνες και αποχωρήσεις απο υποψηφίους βουλευτές!

Ζωή Κωνσταντοπούλου scaled
Facebook
Twitter
LinkedIn

Καταγγέλλουν προδοσία και διορισμό ημετέρων και αποχωρούν   υποψήφιοι  βουλευτές  της «Πλεύσης  Ελευθερίας».

Καταγγέλλουν την Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι παραγκωνίζει στελέχη τα οποία συγκέντρωσαν τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του κόμματος στις κάλπες της 21ης Μαΐου, για να προωθήσει «δικά της παιδιά» στις λίστες της 25ης Ιουνίου.

Τέσσερις υποψήφιοι αποχώρησαν ήδη από το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αφού απ’ ό,τι φαίνεται η πρόεδρος αποφάσισε να παραβεί τον «άγραφο» κανόνα ότι στις εκλογές με λίστα η σειρά των υποψηφίων καθορίζεται με βάση την κατάταξή τους σε ψήφους στις προηγούμενες εκλογές.

Αποχώρησαν  η πρώην αντιδήμαρχος Περάματος, Μαργαρίτα Καζάκου. Σε ανάρτησή της μαλιστα έγραψε:

«Αυτοί είναι οι νικητές της Β’ Πειραιά γιατί αυτούς τίμησε ο λαός με την ψήφο του… και όχι αυτοί που φυτεύτηκαν με απόφαση της Αρχηγού Ζωής και που θα δείτε στο ψηφοδέλτιο της Κυριακής 25/6/2023 της Πλεύσης Ελευθερίας… !!!». 

Δεύτερη ανακοίνωσε την αποχώρησή της η υποψήφια στο Νότιο τομέα Αθήνας, Όλγα Δάλλα, καταγγέλλοντας την ηγεσία της «Πλεύσης Ελευθερίας» για εκκαθαρίσεις.

Η κυρία Δάλλα, που ήταν υποψήφια και στις εκλογές του Μαΐου, κατετάγη πρώτη για το κόμμα της συγκεντρώνοντας 6.168 «σταυρούς».

Η επικεφαλής του κόμματος την τοποθέτησε στην τρίτη θέση της λίστας για τις εκλογές του Ιουνίου, τοποθετώντας στην πρώτη θέση τον γνωστό ηθοποιό και πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα.

 Την αποχώρησή της από το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου και η Χρύσα Διαμαντοπούλου, η οποία, όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, «από πρώτη στον Β1 τομέα όμως, με συνοπτικές, μη δημοκρατικές διαδικασίες και εκκαθαρίσεις, βρέθηκα σήμερα να είμαι στην 9η θέση στις νέες λίστες του κόμματος».

Τελευταία ανακοίνωσε την αποχώρησή της η υποψήφια στη Β΄ Θεσσαλονίκης Νίκη Μπουραζάνη, με καταγγελίες κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι κατάρτισε τις λίστες «διορίζοντας ημέτερους και παραβλέποντας εντελώς την σταυροδοσία των εκλογών της 21ης Μαΐου».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.